Povezane vesti

Šumari predstavili novog trenera! Postekoglu: Možda ću u prvoj sezoni morati da osvojim trofej u Forestu

Šumari predstavili novog trenera! Postekoglu: Možda ću u prvoj sezoni morati da osvojim trofej u Forestu

Kurir pre 3 sata
Novi trener Notingem Foresta Ange Postekoglu rekao je da će možda morati da osvoji trofej u prvoj godini u tom fudbalskom klubu ako želi da zadrži posao. Postekoglu je u utorak imovan za novog trenera Foresta, nakon što je Nuno Espirito Santo dobio… »
Postekoglu: Možda ću u prvoj sezoni morati da osvojim trofej u Forestu

Postekoglu: Možda ću u prvoj sezoni morati da osvojim trofej u Forestu

Radio sto plus pre 5 sati
Postekoglu je u utorak imovan za novog trenera Foresta, nakon što je Nuno Espirito Santo dobio otkaz. Australijski trener bio je bez posla od juna, kada je dobio otkaz u Totenhemu. On je trenirajući taj londonski klub izjavio da “uvek osvaja trofeje u… »
Postekoglu: Došao sam u Notingem Forest da bi osvajao trofeje

Postekoglu: Došao sam u Notingem Forest da bi osvajao trofeje

Sportski žurnal pre 6 sati
Prethodne dve sezone Postekoglu je proveo u Totenhemu, kom je doneo pehar u Ligi Evrope u maju ove godine, ali je uprkos tome smenjen po okončanju sezone. Novi trener Notingem Foresta Angelos Postekoglu rekao je da je došao u klub da bi osvajao trofeje i… »
Postekoglu: "Želim da osvajam trofeje sa Notingemom"

Postekoglu: "Želim da osvajam trofeje sa Notingemom"

B92 pre 6 sati
Novi trener Notingem Foresta Angelos Postekoglu rekao je da je došao u klub da bi osvajao trofeje i da je srećan što se vratio u Premijer ligu, gde je prethodnih sezona vodio Totenhem. Postekoglu (60) je na klupi dvostrukog prvaka Evrope nasledio Nuna… »
Postekoglu: Došao sam u Notingem da osvajam trofeje

Postekoglu: Došao sam u Notingem da osvajam trofeje

RTS pre 9 sati
Novi trener Notingem foresta Angelos Postekoglu rekao je da je došao u klub da bi osvajao trofeje i da je srećan što se vratio u Premijer ligu gde je prethodnih sezona vodio Totenhem. Postekoglu (60) je na klupi dvostrukog prvaka Evrope nasledio Nuna… »

Vesti dana »