Povezane vesti
Osvojio četiri Evrolige, a sada ima tremu! Kostas Slukas: Ovo je najveća utakmica u mojoj karijeri!
Kurir pre 22 dana
Pred veliki obračun dva ljuta rivala, jedan od vodećih igrača Grčke Kostas Slukas priznao je da ima tremu uoči velikog polufinala Eurobasketa. Čovek koji je dvocifren broj puta igrao na fajnal-foru Evrolige, odigrao 426 utakmica u elitnom takmičenju i… »
Slukas iznenadio izjavom pred polufinale Evrobasketa
B92 pre 22 dana
Najiskusniji igrač reprezentacije Grčke Kostas Slukas pred polufinale Evrobasketa protiv Turske (petak, 20.00) ističe da - ima tremu. Čovek koji je dvocifren broj puta igrao na fajnal-foru Evrolige, odigrao 426 utakmica u elitnom takmičenju i osvojio je… »
Slukas: Polufinale Evrobasketa biće najvažniji meč mojoj karijeru
RTS pre 22 dana
Iskusni grčki košarkaš Kostas Slukas izjavio je da će polufinalna utakmica kontinentalnog šampionata protiv Turske biti najvažnija u njegovoj karijeri, uprkos dugogodišnjem iskustvu i četiri titule u Evroligi. Slukas, koji je odigrao 426 mečeva u… »
Vesti dana »

Bela kuća se predomislila: Povučena nominacija Marka Brnabića za novog ambasadora SAD u Srbiji
Nova pre 58 minutajoš 22 povezane

Vanredna situacija u četiri opštine zbog snega, u pojedinim krajevima prekidi u snabdevanju strujom i vodom
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 24 povezane

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 2 satajoš 26 povezanih

Tramp poslao ultimatum Hamasu, pa zvao Erdogana: Ili mirovni sporazum ili vas čeka pakao
Pravda pre 3 satajoš 24 povezane