Povezane vesti
"Imam brdo para, a znam da Srpkinje vole novac": Bogataš iz Madrida traži ženu u Eliti (Foto)
Mondo pre 2 sata
Deveta sezona Elite počinje u subotu, 13. septembra, a pored brojnih starih lica, gledaoci će imati priliku da upoznaju i nove rijaliti igrače koji se prvi put susreću sa ovakvim formatom. Među njima je i sportista Murat Asilguzan koji je poreklom iz… »
"Imam brdo para, znam da to vole" muškarac iz Španije ulazi u elitu 9: Traži ženu, živi na visokoj nozi i bavi se sportom: Evo…
Kurir pre 6 sati
Elita 9 počinje za 3 dana, a budući učesnici spremni su za novu sezonu. Mnoga poznata lica opet će se naći u Beloj kući, a ima i onih koji će prvi put okušati sreću u ovom takmičenju. Među njima je i jedan Španac po imenu Murat Asylguzhin koji je… »
"Imam brdo para, znam da vole novac": Bogati Rus ulazi u Elitu 9, evo šta kaže o ženama: "Učim srpski jezik, sviđa mi se…
Blic pre 7 sati
Deveta sezona "Elite" počinje u subotu, 13. septembra, a pored brojnih starih lica, gledaoci će imati priliku da upoznaju i nove rijaliti igrače koji se prvi put susreću sa ovakvim formatom. Među njima je i Murat Asylguzhin koji je poreklom iz Rusije… »
U elitu 9 ulazi bogati rus! Rešio da nađe ženu u Srbiji: ''Imam brdo para, znam da vole novac'' (foto)
Alo pre 6 sati
Murat, koji živi u Madridu, uči srpski jezik i voli Beograd. Deveta sezona "Elite" počinje u subotu, 13. septembra, a pored brojnih starih lica, gledaoci će imati priliku da upoznaju i nove rijaliti igrače koji se prvi put susreću sa ovakvim formatom… »
U "Elitu 9" ulazi bogati Španac, traži ženu! Hvali se da je imućan: "Imam brdo para, znam da vole novac"
Telegraf pre 7 sati
Deveta sezona " Elite" počinje u subotu, 13. septembra, a pored brojnih starih lica, gledaoci će imati priliku da upoznaju i nove rijaliti igrače koji se prvi put susreću sa ovakvim formatom. Među njima je i Murat Asylguzhin koji je poreklom iz Rusije… »
Vesti dana »

Nova dokumentarna serija "Kultura Srba u Hrvatskoj" od 16. septembra na RTS: Scenaristkinja Nataša Drakulić o tome kako je identitet opstajao uprkos vremenu i okolnostima
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Biće toplo, ali po novoj ceni: Grejanje u Beogradu poskupljuje, evo i za koliko: Detaljna računica
Blic pre 3 satajoš 1 povezana