Povezane vesti
Štampač koji je oborio sve Kickstarter rekorde spreman je za zvanično lansiranje u decembru 2025.
PC Press 11.09.2025
eufyMake je na IFA sajmu predstavio UV Printer E1, prvi lični 3D UV štampač na svetu. Zvanična prodaja počinje u decembru 2025. na sajtu eufymake.com. Preporučena cena iznosi MSRP 2.499 € za osnovni paket (koji uključuje sam štampač i startni kit). U… »
Štampač koji je oborio sve Kickstarter rekorde spreman je za zvanično lansiranje u decembru 2025. IKEA i Gustaf Vestman…
Domino magazin 11.09.2025
eufyMake je na IFA sajmu predstavio UV Printer E1, prvi lični 3D UV štampač na svetu. Zvanična prodaja počinje u decembru 2025. na sajtu eufymake.com. Preporučena cena iznosi MSRP 2.499 € za osnovni paket (koji uključuje sam štampač i startni kit). U… »
Vesti dana »

"Upravo su mi javili da su roditelji i đaci ušli u prostorije škole" Oglasila se direktorka Pete beogradske gimnazije povodom objave studenata u blokadi da je škola u fizičkoj blokadi
Blic pre 21 minutajoš 40 povezanih

Studenti Poljoprivrednog fakulteta: Naša koleginica doživela policijsko nasilje, MUP negira da je bila u prostorijama PU
NIN pre 1 satjoš 16 povezanih

"16 dana za 16 žrtava": Studenti Novog Pazara najavili studentski marš do Novog Sada
N1 Info pre 31 minutajoš 25 povezanih