Povezane vesti

Advokat o protestu 5. septembra: Postupanje policije u Novom Sadu - kao da su pošli u lov na ljude

Advokat o protestu 5. septembra: Postupanje policije u Novom Sadu - kao da su pošli u lov na ljude

Radio 021 pre 4 sati
Advokat Miodrag Golubović izjavio je da način na koji je policija postupala prema demonstrantima na protestu u Novom Sadu govori o tome "da su pošli u lov na ljude, a ne da rasteraju demonstrante". Advokat Miodrag Golubović zastupa nekoliko žena koje… »
Advokat: Postupanje policije u Novom Sadu - kao da su pošli u lov na ljude, a ne da rasteraju demonstrante

Advokat: Postupanje policije u Novom Sadu - kao da su pošli u lov na ljude, a ne da rasteraju demonstrante

N1 Info pre 6 sati
Način na koji je policija postupala prema demonstrantima na protestu u Novom Sadu govori o tome da su pošli u lov na ljude, a ne da rasteraju demonstrante, izjavio je advokat Miodrag Golubović, koji zastupa nekoliko žena koje tvrde da su bile žrtve… »
"Pozlilo mi je, a oni su vikali - lezi dole": Privedena građanka za N1 o policijskoj torturi na protestu

"Pozlilo mi je, a oni su vikali - lezi dole": Privedena građanka za N1 o policijskoj torturi na protestu

N1 Info pre 7 sati
Građanka Šida Aleksandra Božić bila je žrtva policijske torture na protestu u Novom Sadu prošlog petka, posle čega je čak i privedena, a za N1 opisuje da su pripadnici policije tom prilikom "izgledali krvožedno". "Surovo, krvožedno i iživljavajuće" - na… »
Privedena samohrana majka iz Šida o policijskoj torturi na protestu: „Pozlilo mi je, a oni su vikali – lezi dole“

Privedena samohrana majka iz Šida o policijskoj torturi na protestu: „Pozlilo mi je, a oni su vikali – lezi dole“

Nova pre 7 sati
Građanka Šida Aleksandra Božić bila je žrtva policijske torture na protestu u Novom Sadu prošlog petka, posle čega je čak i privedena, a za N1 opisuje da su pripadnici policije tom prilikom "izgledali krvožedno". „Surovo, krvožedno i iživljavajuće“ – na… »

Vesti dana »