Povezane vesti
Donaruma ima novi klub! Vreme je za Premijer ligu
Večernje novosti 11.09.2025
Italijanski golman Đanluiđi Donaruma zvanično je predstavljen kao novo pojačanje Mančester sitija potpisavši ugovor na pet godina. FOTO: Tanjug/AP U poslednjim danima letnjeg prelaznog roka Donaruma je stigao iz Pari Sen Žermena i u Mančesteru će ostati… »
Donaruma: Ponosan sam što sam došao Mančester
Sportski žurnal 11.09.2025
Golman reprezentacije Italije je u Mančester siti stigao iz Pari Sen Žermena sa kojim je u maju osvojio Ligu šampiona. Novi golman Mančester sitija, Đanluiđi Donaruma (26), rekao je da je ponosan što je došao u jedan od najvećih svetskih klubova. - Veoma… »
Ponosan na dolazak u Mančester siti
Politika 11.09.2025
Italijanski golman stigao iz Pari Sen Žermena sa kojim je osvojio Ligu šampiona. Novi golman Mančester sitija Đanluiđi Donaruma rekao je da je ponosan što je došao u jedan od najvećih svetskih klubova. "Veoma sam uzbuđen i ponosan što sam došao ovde… »
Veliki potpis za Siti - Donaruma stigao u Mančester
RTS 11.09.2025
Italijanski golman Đanluiđi Donaruma zvanično je predstavljen kao novo pojačanje Mančester sitija potpisavši ugovor na pet godina. U poslednjim danima letnjeg prelaznog roka Donaruma je stigao iz Pari Sen Žermena i u Mančesteru će ostati do 2030. godine… »
Vesti dana »
Svi detalji ukinute presude roditeljima dečaka ubice: Miljani Kecmanović jedan deo posebno odgovara, ali to ne znači da se izvukla: Evo i zašto
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih
Putin odbacuje Trampov mirovni plan? Rusija će zahtevati ukidanje svih zapadnih bezbednosnih garancija za Kijev! Moguć veleobrt!
Kurir pre 8 satijoš 8 povezanih
Počinje Vinska vizija Otvorenog Balkana: Četiri dana najboljeg vina i hrane na Beogradskom sajmu
RTV pre 2 satajoš 3 povezane
Oglasio se RHMZ: Tokom noći susnežica i sneg u brdsko-planinskim predelima jugozapadne Srbije
Blic pre 8 satijoš 5 povezanih