Povezane vesti
Donaruma ima novi klub! Vreme je za Premijer ligu
Večernje novosti pre 24 dana
Italijanski golman Đanluiđi Donaruma zvanično je predstavljen kao novo pojačanje Mančester sitija potpisavši ugovor na pet godina. FOTO: Tanjug/AP U poslednjim danima letnjeg prelaznog roka Donaruma je stigao iz Pari Sen Žermena i u Mančesteru će ostati… »
Donaruma: Ponosan sam što sam došao Mančester
Sportski žurnal pre 24 dana
Golman reprezentacije Italije je u Mančester siti stigao iz Pari Sen Žermena sa kojim je u maju osvojio Ligu šampiona. Novi golman Mančester sitija, Đanluiđi Donaruma (26), rekao je da je ponosan što je došao u jedan od najvećih svetskih klubova. - Veoma… »
Ponosan na dolazak u Mančester siti
Politika pre 24 dana
Italijanski golman stigao iz Pari Sen Žermena sa kojim je osvojio Ligu šampiona. Novi golman Mančester sitija Đanluiđi Donaruma rekao je da je ponosan što je došao u jedan od najvećih svetskih klubova. "Veoma sam uzbuđen i ponosan što sam došao ovde… »
Veliki potpis za Siti - Donaruma stigao u Mančester
RTS pre 24 dana
Italijanski golman Đanluiđi Donaruma zvanično je predstavljen kao novo pojačanje Mančester sitija potpisavši ugovor na pet godina. U poslednjim danima letnjeg prelaznog roka Donaruma je stigao iz Pari Sen Žermena i u Mančesteru će ostati do 2030. godine… »
Vesti dana »

Ko je od opozicije došao na sastanak sa Brnabić pred sutrašnju sednicu Skupštine?
Danas pre 30 minutajoš 30 povezanih

Grčka upozorava na prisustvo sumpor-dioksida u sušenim jagodama iz Srbije
Naslovi.ai pre 2 satajoš 8 povezanih

Normalizovan saobraćaj na auto-putu BG-ns Uklonjen portal koji je oborio kamion
Dnevnik pre 25 minutajoš 33 povezane