Povezane vesti

Donaruma ima novi klub! Vreme je za Premijer ligu

Donaruma ima novi klub! Vreme je za Premijer ligu

Večernje novosti pre 1 sat
Italijanski golman Đanluiđi Donaruma zvanično je predstavljen kao novo pojačanje Mančester sitija potpisavši ugovor na pet godina. FOTO: Tanjug/AP U poslednjim danima letnjeg prelaznog roka Donaruma je stigao iz Pari Sen Žermena i u Mančesteru će ostati… »
Donaruma: Ponosan sam što sam došao Mančester

Donaruma: Ponosan sam što sam došao Mančester

Sportski žurnal pre 3 sata
Golman reprezentacije Italije je u Mančester siti stigao iz Pari Sen Žermena sa kojim je u maju osvojio Ligu šampiona. Novi golman Mančester sitija, Đanluiđi Donaruma (26), rekao je da je ponosan što je došao u jedan od najvećih svetskih klubova. - Veoma… »
Ponosan na dolazak u Mančester siti

Ponosan na dolazak u Mančester siti

Politika pre 3 sata
Italijanski golman stigao iz Pari Sen Žermena sa kojim je osvojio Ligu šampiona. Novi golman Mančester sitija Đanluiđi Donaruma rekao je da je ponosan što je došao u jedan od najvećih svetskih klubova. "Veoma sam uzbuđen i ponosan što sam došao ovde… »
Veliki potpis za Siti - Donaruma stigao u Mančester

Veliki potpis za Siti - Donaruma stigao u Mančester

RTS pre 4 sati
Italijanski golman Đanluiđi Donaruma zvanično je predstavljen kao novo pojačanje Mančester sitija potpisavši ugovor na pet godina. U poslednjim danima letnjeg prelaznog roka Donaruma je stigao iz Pari Sen Žermena i u Mančesteru će ostati do 2030. godine… »

Vesti dana »