Povezane vesti
Donaruma ima novi klub! Vreme je za Premijer ligu
Večernje novosti 11.09.2025
Italijanski golman Đanluiđi Donaruma zvanično je predstavljen kao novo pojačanje Mančester sitija potpisavši ugovor na pet godina. FOTO: Tanjug/AP U poslednjim danima letnjeg prelaznog roka Donaruma je stigao iz Pari Sen Žermena i u Mančesteru će ostati… »
Donaruma: Ponosan sam što sam došao Mančester
Sportski žurnal 11.09.2025
Golman reprezentacije Italije je u Mančester siti stigao iz Pari Sen Žermena sa kojim je u maju osvojio Ligu šampiona. Novi golman Mančester sitija, Đanluiđi Donaruma (26), rekao je da je ponosan što je došao u jedan od najvećih svetskih klubova. - Veoma… »
Ponosan na dolazak u Mančester siti
Politika 11.09.2025
Italijanski golman stigao iz Pari Sen Žermena sa kojim je osvojio Ligu šampiona. Novi golman Mančester sitija Đanluiđi Donaruma rekao je da je ponosan što je došao u jedan od najvećih svetskih klubova. "Veoma sam uzbuđen i ponosan što sam došao ovde… »
Veliki potpis za Siti - Donaruma stigao u Mančester
RTS 11.09.2025
Italijanski golman Đanluiđi Donaruma zvanično je predstavljen kao novo pojačanje Mančester sitija potpisavši ugovor na pet godina. U poslednjim danima letnjeg prelaznog roka Donaruma je stigao iz Pari Sen Žermena i u Mančesteru će ostati do 2030. godine… »
Vesti dana »
Ambasador Srbije u Švajcarskoj: U požaru povređeno troje srpskih državljana, jedan nestao
Serbian News Media pre 17 minutajoš 29 povezanih
Zvezda pregazila Efes, Moneke mislima već na F4; Obradović: "Kada ovako igramo..."
B92 pre 1 satjoš 89 povezanih
(Uživo) Najmanje 40 mrtvih, više od 80 kritično posle požara u Švajcarskoj! Novi snimak horora, oglasio se vlasnik bara, mladić doživeo čudo! (video, foto)
Kurir pre 32 minutajoš 59 povezanih
Promenljivo i toplije vreme u Srbiji uz najavu obilnih snežnih padavina i ledene kiše početkom januara
Naslovi.ai pre 2 satajoš 62 povezane
Saša Obradović: „Ova utakmica nam je bila preko potrebna“
Serbian News Media pre 1 satjoš 22 povezane