Povezane vesti
Svetislav Pešić ogovarao igrače Srbije posle Eurobasketa? Hitno se oglasio na sajtu Saveza
Mondo pre 3 sata
Selektor Srbije Svetislav Pešić objavio je saopštenje na sajtu Košarkaškog saveza Srbije u kojem je demantovao navode teksta "Sport kluba" u kojem se navodi da je pred prijateljima iznosio škakljive detalje o ekipi. Pešić je putem sajta srpske "Kuće… »
Reakcija Svetislava Pešića na tekst Sport kluba
Sport klub pre 4 sati
Selektor seniorske reprezentacije Srbije Svetislav Pešić obratio se javnosti povodom neistina u tekstu Sport kluba, objavljeno je na zvaničnom sajtu Košarkaškog saveza Srbije iste večeri nakon što je naš portal objavio tekst pod naslovom: „Pešić otvorio… »
Pešić odbacio navode da je kritikovao igrače: To su laži
Radio sto plus pre 3 sata
“Povodom laži koje su se pojavile na Sport klubu, ja u principu ne komentarišem pisanja medija, ali na molbu našeg portparola Nine Kolundžije, pre svega, zbog mojih igrača, kompletnog tima, objavljujem da su to laži i da to što je napisano ne pripada mom… »
“To su laži!“ Oštro je poručio selektor Svetislav Pešić povodom navoda o njegovom, navodnom, blaćenju igrača reprezentacije…
Dnevnik pre 4 sati
Selektor seniorske reprezentacije Srbije obratio se javnosti povodom neistina u tekstu Sportkluba. Saopštenje Svetislava Pešića prenosimo u celosti. "Povodom laži koje su se pojavile na Sportklubu, ja u principu ne komentarišem pisanja medija, ali na… »
Svetislav pešić se hitno oglasio Oštro poručio: To su laži!
Kurir pre 4 sati
Saopštenje Svetislava Pešića prenosimo u celosti. "Povodom laži koje su se pojavile na Sportklubu, ja u principu ne komentarišem pisanja medija, ali na molbu našeg portparola Nine Kolundžije, pre svega, zbog mojih igrača, kompletnog tima, objavljujem da… »
Vanredno oglašavanje Pešića: "Laž!"
B92 pre 4 sati
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić reagovao je na pisanja pojedinih sportskih medija koji su preneli njegove reči koje je on, navodno, podelio sa prijateljima. U tom razgovoru Pešić je, između ostalog, rekao da je "u nekom trenutku… »
Hitno oglašavanje Svetislava Pešića: ''Laž! Nije to u mom vokabularu!''
Sportske.net pre 4 sati
Selektor reprezentacije Srbije Svetislav Pešić ''broji sitno'' do kraja tekućeg mandata na klupi ''orlova'' koji mu ističe na kraju ovog meseca, ali pre toga je osetio potrebu da se oglasi povodom nezvaničnih informacija o tome šta je, navodno, iza… »
"Povodom laži koje su se pojavile..." Hitno se oglasio Svetislav Pešić, oštro odgovorio medijima
Večernje novosti pre 4 sati
NAKON što je "Sport klub" na svom portalu objavio navode u kojima je Svetislav Pešić u nezvaničnom i poverljivom razgovoru kritikovao košarkaše Srbije javio se i prekaljeni stručnjak koji je žestoko odgovorio. FOTO: M. Vukadinović Na zvaničnom sajtu… »
Svetislav Pešić se hitno oglasio i brutalno odgovorio na priče da je pred prijateljima prozivao igrače
Telegraf pre 4 sati
Povodom objavljenog teksta na portalu Sportklub, gde je navodno Svetislav Pešić u poverljivom razgovoru ozbiljno kritikovao svoje igrače, javio se i sam selektor košarkaške reprezentacije Srbije. KSS je na svom zvaničnom portalu objavio demant Svetislava… »
Vesti dana »

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro proglašen krivim za planiranje vojnog puča
Danas pre 4 satijoš 6 povezanih

Nova dokumentarna serija "Kultura Srba u Hrvatskoj" od 16. septembra na RTS: Scenaristkinja Nataša Drakulić o tome kako je identitet opstajao uprkos vremenu i okolnostima
Blic pre 4 satijoš 1 povezana