Povezane vesti

Bek Zvezde demantovao da će igrati za Bosnu i Hercegovinu

Bek Zvezde demantovao da će igrati za Bosnu i Hercegovinu

Sportski žurnal pre 24 dana
Srbija je moja jedina domovina! - kaže Adem Avdić. Adem Avdić (18), mladi reprezentativac Srbije, po navodima medija iz Bosne i Hercegovine, planirao je da promeni „fudbalsko državljanstvo” i zaigra za naše komšije. Međutim, ubrzo je stigao demanti biser… »
Bosna se ponadala, Adem u „sitne sate“ oglasio: „Srbija je moja jedina domovina“

Bosna se ponadala, Adem u „sitne sate“ oglasio: „Srbija je moja jedina domovina“

Sputnik pre 25 dana
Pravo niotkuda mediji iz Bosne i Hercegovine lansirali su vest da bi talentovani bek Crvene zvezde Adem Avdić mogao da promeni reprezentaciju i da umesto Srbije zaigra za „zmajeve“. Ipak, ekspresno je usledio demanti i to iz prve ruke, od glavnog… »
Bosanci krenuli po srpskog talenta, on odmah razrešio dilemu za koga će igrati!

Bosanci krenuli po srpskog talenta, on odmah razrešio dilemu za koga će igrati!

Sportske.net pre 25 dana
Jedan od najvećih fudbalskih talenata u Srbiji Adem Avdić bio je u žiži medija u Bosni i Hercegovine koji su ga selili među "zmajeve". Mladi levi bek Crvene zvezde trebalo je navodno da promeni reprezentaciju i Srbiju zameni Bosnom, ali je mladi… »
Mladi reprezentativac Srbije Adem Avdić odbio da igra za BiH

Mladi reprezentativac Srbije Adem Avdić odbio da igra za BiH

Euronews pre 25 dana
Mladi fudbaler Crvene zvezde Adem Avdić (18) neočekivano se našao u rascepu između dve reprezentacije, ali se vrlo brzo oglasio i rekao za koga želi da igra. Prema pisanju medija iz Bosne i Hercegovine, talentovani as crveno-belih je bio velika želja… »
Krađa o kojoj bruji region! Srbija je zatečena: Bosanci pokušali da uzmu Zvezdinog bisera

Krađa o kojoj bruji region! Srbija je zatečena: Bosanci pokušali da uzmu Zvezdinog bisera

Večernje novosti pre 25 dana
BOSANCIMA nije uspeo plan! FOTO: M. Vukadinović Jedan od najvećih fudbalskih talenata u Srbiji Adem Avdić bio je u žiži medija u Bosni i Hercegovine koji su ga selili među "zmajeve". Mladi levi bek Crvene zvezde trebalo je navodno da promeni… »
Avdić odjavio BiH: Srbija moja jedina domovina!

Avdić odjavio BiH: Srbija moja jedina domovina!

Sport klub pre 25 dana
Mediji iz Bosne i Hercegovine objavili su da bi bek Crvene zvezde Adem Avdić reprezentativni dres Srbije mogao da zameni plavo-žutim iz komšiluka, ali brzo je stigao demanti. Avdić se oglasio porukom na Instagram profiilu pred ponoć i otklonio u dve… »

Vesti dana »