Povezane vesti

Slađa otkrila ko je nova terzina devojka: "Varao me je sa njom, a ja sam verovala u njegove bolesne priče"

Slađa otkrila ko je nova terzina devojka: "Varao me je sa njom, a ja sam verovala u njegove bolesne priče"

Alo pre 10 sati
Slađa Lazić Poršelina nije mogla da ćuti. Slađa Lazić Poršelina reagovala je na vest da je Borislav Bora Terzić već zamenio drugom devojkom, sa kojom je kako užička starleta tvrdi varao nju. Rijaliti učesnik koji je ostao upamćen po javnoj prevari trudne… »
Terza pokazao novu devojku dan pred ulazak u Elitu 9: Otkrio da je ponovo zaljubljen, evo kako ona izgleda

Terza pokazao novu devojku dan pred ulazak u Elitu 9: Otkrio da je ponovo zaljubljen, evo kako ona izgleda

Mondo pre 12 sati
Borislav Terzić Terza sutra ulazi u rijaliti program " Elita 9", a sada je, na iznenađenje mnogih, pokazao novu devojku. Nakon raskida sa Milicom Veličković i prekida veridbe, on je bio u vezi sa Sofijom Janjićijević, sa kojom je prevario trudnu Milicu… »
"Mislim da me je varao s novom devojkom" Slađi Poršelini nije se posrećilo s Terzom, reagovala na njegovu fotku s plavušom…

"Mislim da me je varao s novom devojkom" Slađi Poršelini nije se posrećilo s Terzom, reagovala na njegovu fotku s plavušom…

Kurir pre 12 sati
Užičkoj starleti Slađi Lazić Blindi Poršelini nije se posrećilo da je Borislav Terzić Terza, u kog je bila ludo zaljubljena, posle "Elite 8" prizna za zvaničnu devojku, te je njihova strastvena romansa ubrzo pukla, a bivši fudbaler joj je već našao… »
Terza pokazao novu devojku! Dan pred ulazak u "Elitu" otkrio da je ponovo zaljubljen: Evo ko je i kako izgleda atraktivna…

Terza pokazao novu devojku! Dan pred ulazak u "Elitu" otkrio da je ponovo zaljubljen: Evo ko je i kako izgleda atraktivna…

Kurir pre 12 sati
Borislav Terzić Terza sutra ulazi u rijaliti program " Elita", a sada je, na iznenađenje mnogih, pokazao novu devojku. Nakon raskida sa Milicom Veličković i prekida veridbe, on je bio u vezi sa Sofijom Janjićijević, sa kojom je prevario trudnu Miliu, a… »
(Foto) Terza pokazao novu devojku: Pozira pored atraktivne plavuše, mreže se usijale - Otkriveno o kome je reč

(Foto) Terza pokazao novu devojku: Pozira pored atraktivne plavuše, mreže se usijale - Otkriveno o kome je reč

Blic pre 13 sati
Borislav Terzić Terza sutra ulazi u rijaliti program "Elita 9", a sada je na svom Instagram pofilu pokazao novu devojku! Naime, Terza je nakon raskida sa Milicom Veličković i prekida veridbe bio u vezi sa Sofijom Janjićijević, potom sa Slađom Lazić… »
Terza pokazao novu devojku! Sušta suprotnost Milici Veličković

Terza pokazao novu devojku! Sušta suprotnost Milici Veličković

Alo pre 13 sati
Terza našao novu ljubav. Posle neslavnog kraha veridbe s Milicom Veličković, tada trudnom, a potom i završetka veze sa Sofijom Janićijević, usledilo je nekoliko ljubavnih promašaja Borislava Terzića Terze. Nije se skrasio ni kraj Slađe Lazić Poršeline… »
Ovo je Terzina nova devojka! Posle ljubavnih brodoloma, konačno ga krenulo: Ne skida osmeh kraj ove plavuše

Ovo je Terzina nova devojka! Posle ljubavnih brodoloma, konačno ga krenulo: Ne skida osmeh kraj ove plavuše

Telegraf pre 13 sati
Posle neslavnog kraha veridbe s Milicom Veličković, tada trudnom, a potom i završetka veze sa Sofijom Janićijević, usledilo je nekoliko Terzinih "izleta". Nije se skrasio ni kraj Slađe Lazić Poršeline, koju nikada javno nije priznao za devojku, a sada… »

Vesti dana »