Повезане вести
Слађа открила ко је нова терзина девојка: "Варао ме је са њом, а ја сам веровала у његове болесне приче"
Ало 12.09.2025
Слађа Лазић Поршелина није могла да ћути. Слађа Лазић Поршелина реаговала је на вест да је Борислав Бора Терзић већ заменио другом девојком, са којом је како ужичка старлета тврди варао њу. Ријалити учесник који је остао упамћен… »
Терза показао нову девојку дан пред улазак у Елиту 9: Открио да је поново заљубљен, ево како она изгледа
Мондо 12.09.2025
Борислав Терзић Терза сутра улази у ријалити програм " Елита 9", а сада је, на изненађење многих, показао нову девојку. Након раскида са Милицом Величковић и прекида веридбе, он је био у вези са Софијом Јањићијевић, са којом је… »
"Мислим да ме је варао с новом девојком" Слађи Поршелини није се посрећило с Терзом, реаговала на његову фотку с плавушом…
Курир 12.09.2025
Ужичкој старлети Слађи Лазић Блинди Поршелини није се посрећило да је Борислав Терзић Терза, у ког је била лудо заљубљена, после "Елите 8" призна за званичну девојку, те је њихова страствена романса убрзо пукла, а бивши… »
Терза показао нову девојку! Дан пред улазак у "Елиту" открио да је поново заљубљен: Ево ко је и како изгледа атрактивна…
Курир 12.09.2025
Борислав Терзић Терза сутра улази у ријалити програм " Елита", а сада је, на изненађење многих, показао нову девојку. Након раскида са Милицом Величковић и прекида веридбе, он је био у вези са Софијом Јањићијевић, са којом је… »
(Фото) Терза показао нову девојку: Позира поред атрактивне плавуше, мреже се усијале - Откривено о коме је реч
Блиц 12.09.2025
Борислав Терзић Терза сутра улази у ријалити програм "Елита 9", а сада је на свом Инстаграм пофилу показао нову девојку! Наиме, Терза је након раскида са Милицом Величковић и прекида веридбе био у вези са Софијом Јањићијевић… »
Терза показао нову девојку! Сушта супротност Милици Величковић
Ало 12.09.2025
Терза нашао нову љубав. После неславног краха веридбе с Милицом Величковић, тада трудном, а потом и завршетка везе са Софијом Јанићијевић, уследило је неколико љубавних промашаја Борислава Терзића Терзе. Није се скрасио ни крај… »
Ово је Терзина нова девојка! После љубавних бродолома, коначно га кренуло: Не скида осмех крај ове плавуше
Телеграф 12.09.2025
После неславног краха веридбе с Милицом Величковић, тада трудном, а потом и завршетка везе са Софијом Јанићијевић, уследило је неколико Терзиних "излета". Није се скрасио ни крај Слађе Лазић Поршелине, коју никада јавно није… »
Вести дана »
Фон дер Лајен и Кошта после састанка с Вучићем: Желимо да видимо демократску Србију у ЕУ
Данас пре 7 сатијош 4 повезане
Веома густа магла данас очекује ове делове Србије: температура до 14 степени
Телеграф пре 1 сатјош 4 повезане
Звезда је фаворит против Штурма! Погледајте какве су квоте пред вечерашњу утакмицу у Грацу!
Курир пре 27 минутајош 6 повезаних
Песков: Русија жели мир у Украјини, а не примирје; Медији: Погођен танкер руске флоте у сенци "Дашан"
РТС пре 12 минутајош 3 повезане