Povezane vesti
Saša Popović je ovu našu pevačicu hteo da pošalje na Evroviziju - Ona sad sve otkrila: "Rasplakala sam se u kancelariji i…
Blic 12.09.2025
Pevačica Milica Pavlović otkrila je da je 2013. godine imala spremnu pesmu za Evroviziju i da je "glavni krivac" za tu ideju bio Saša Popović. Milica je istakla da je Saša Popović imao želju da se ona takmiči na "Evroviziji". - Kad bi se pokazalo da… »
"Popović je hteo da me pošalje na Evroviziju, ali sam se rasplakala i to odbila" Milica Pavlović otkrila tajnu: Nije hteo…
Kurir 12.09.2025
Milica Pavlović je neko ko u svojim televizijskim performansima i na solističkim koncertima donosi dašak evrovizijske scene, zbog čega se na društvenim mrežama već duže vreme šeruju komentari da je ona idealna predstavnica naše zemlje na Evroviziji. Ona… »
Vesti dana »
Sramni potez žena iz „ćacilenda“: Laserom provocirale građane oko Dijane Hrke VIDEO
Nova pre 29 minutajoš 31 povezana
Poginulo svih 20 članova posade u padu turskog vojnog aviona, Erdogan izrazio saučešće
RTV pre 5 satijoš 37 povezanih
Prevoznik Jaćimović: Neću prekinuti štrajk glađu dok moji zahtevi ne budu ispunjeni
Novi magazin pre 2 satajoš 43 povezane
"Čega se on plaši"? Vlade Đurović razočaran, posebno kritikovao jednog igrača Zvezde nakon Dubaija
Večernje novosti pre 1 satjoš 87 povezanih