Povezane vesti
Saša Popović je ovu našu pevačicu hteo da pošalje na Evroviziju - Ona sad sve otkrila: "Rasplakala sam se u kancelariji i…
Blic 12.09.2025
Pevačica Milica Pavlović otkrila je da je 2013. godine imala spremnu pesmu za Evroviziju i da je "glavni krivac" za tu ideju bio Saša Popović. Milica je istakla da je Saša Popović imao želju da se ona takmiči na "Evroviziji". - Kad bi se pokazalo da… »
"Popović je hteo da me pošalje na Evroviziju, ali sam se rasplakala i to odbila" Milica Pavlović otkrila tajnu: Nije hteo…
Kurir 12.09.2025
Milica Pavlović je neko ko u svojim televizijskim performansima i na solističkim koncertima donosi dašak evrovizijske scene, zbog čega se na društvenim mrežama već duže vreme šeruju komentari da je ona idealna predstavnica naše zemlje na Evroviziji. Ona… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi organizuju prikupljanje potpisa za raspisivanje vanrednih izbora (foto)
Blic pre 19 minutajoš 52 povezane
Smrt Brižit Bardo, svetske zvezde koja je veliki deo života posvetila pravima životinja
Beta pre 34 minutajoš 46 povezanih
Vanredni parlamentarni izbori na Kosovu i Metohiji, najveća izlaznost u Ranilugu
RTV pre 19 minutajoš 46 povezanih
Pomeren sastanak Trampa i Zelenskog: Evo kada počinje, na stolu 2 ključna pitanja
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih