Povezane vesti
Izgubio ga Partizan, hoće li i Srbija? Popović dobija ruski pasoš?
Sportske.net pre 25 dana
Talentovani srpski fudbaler Matija Popović u četvrtak je promovisan kao novi fudbaler moskovskog CSKA, a dok se spekuliše o mogućnosti da dođe na pozajmicu u Partizan ruski mediji prenose da bi nekadašnji omladinac crno-belih mogao da dobije pasoš ove… »
„Izabrao sam CSKA jer je bratski klub sa Partizanom – Milan Gajić će mi pomoći u adaptaciji“
Nova pre 26 dana
Matija Popović, mladi srpski fudbaler, objasnio je zbog čega je iz Napolija prešao u CSKA iz Moskve. Ovog leta Popović je bio blizu povratka u Partizan, ali je transfer propao zbog menadžera, pa je usledila selidba u Moskvu. „Veoma sam srećan što sam… »
Matija Popović novi fudbaler CSKA: Izabrao sam bratski klub
RTS pre 26 dana
Srpski fudbaler Matija Popović novi je igrač moskovski CSKA, saopštio je ruski klub. Matija Popović je sa čelnicima "armejaca" potpisao ugovor do juna 2028. godine. "Matija je u mlađim kategorijama igrao za srpske klubove Partizan i Vojvodinu. Sa 18… »
Srpski biser bio na pragu Partizana, pa propao transfer – sad je konačno potpisao i dobio novi klub
Nova pre 26 dana
Matija Popović, 19-godišnji srpski fudbaler, zvanično je potpisao za CSKA iz Moskve, objavio je ruski klub. Ofanzivni vezista je u Rusiju stigao iz Napolija, gde je igrao za mladi tim, ali nije dogurao do Serije A, bar ne u ovom mandatu. Popović je… »
Reprezentativac Srbije uzima ruski pasoš: Potpisao za CSKA, da li menje i reprezentaciju?
Mondo pre 26 dana
Matija Popović je na kraju ipak završio u Moskvi. Ovaj 19-godišnjak koji je prošle godine napustio Partizan prvo je otišao u Moncu, zatim u Napoli, a onda je bio na pragu povratka među crno-bele. Sada je ipak na kraju završio u redovima CSKA iz Moskve… »
Vesti dana »

JANAF može da isporučuje naftu NIS-u do 15. oktobra: Vlasti SAD dozvolile novo produženje licence
Nedeljnik pre 28 minutajoš 30 povezanih

BLOG UŽIVO Nastavlja se sednica Narodne skupštine: Poslanici i dalje raspravljaju o legalizaciji i EXPO
Nova pre 33 minutajoš 31 povezana

Posle snega – povratak miholjskog leta, temperature u poslednjoj dekadi oktobra i do 25 stepeni
RTS pre 49 minutajoš 23 povezane