Povezane vesti

Izgubio ga Partizan, hoće li i Srbija? Popović dobija ruski pasoš?

Izgubio ga Partizan, hoće li i Srbija? Popović dobija ruski pasoš?

Sportske.net pre 1 sat
Talentovani srpski fudbaler Matija Popović u četvrtak je promovisan kao novi fudbaler moskovskog CSKA, a dok se spekuliše o mogućnosti da dođe na pozajmicu u Partizan ruski mediji prenose da bi nekadašnji omladinac crno-belih mogao da dobije pasoš ove… »
„Izabrao sam CSKA jer je bratski klub sa Partizanom – Milan Gajić će mi pomoći u adaptaciji“

„Izabrao sam CSKA jer je bratski klub sa Partizanom – Milan Gajić će mi pomoći u adaptaciji“

Nova pre 3 sata
Matija Popović, mladi srpski fudbaler, objasnio je zbog čega je iz Napolija prešao u CSKA iz Moskve. Ovog leta Popović je bio blizu povratka u Partizan, ali je transfer propao zbog menadžera, pa je usledila selidba u Moskvu. „Veoma sam srećan što sam… »
Matija Popović novi fudbaler CSKA: Izabrao sam bratski klub

Matija Popović novi fudbaler CSKA: Izabrao sam bratski klub

RTS pre 4 sati
Srpski fudbaler Matija Popović novi je igrač moskovski CSKA, saopštio je ruski klub. Matija Popović je sa čelnicima "armejaca" potpisao ugovor do juna 2028. godine. "Matija je u mlađim kategorijama igrao za srpske klubove Partizan i Vojvodinu. Sa 18… »
Srpski biser bio na pragu Partizana, pa propao transfer – sad je konačno potpisao i dobio novi klub

Srpski biser bio na pragu Partizana, pa propao transfer – sad je konačno potpisao i dobio novi klub

Nova pre 4 sati
Matija Popović, 19-godišnji srpski fudbaler, zvanično je potpisao za CSKA iz Moskve, objavio je ruski klub. Ofanzivni vezista je u Rusiju stigao iz Napolija, gde je igrao za mladi tim, ali nije dogurao do Serije A, bar ne u ovom mandatu. Popović je… »
Reprezentativac Srbije uzima ruski pasoš: Potpisao za CSKA, da li menje i reprezentaciju?

Reprezentativac Srbije uzima ruski pasoš: Potpisao za CSKA, da li menje i reprezentaciju?

Mondo pre 7 sati
Matija Popović je na kraju ipak završio u Moskvi. Ovaj 19-godišnjak koji je prošle godine napustio Partizan prvo je otišao u Moncu, zatim u Napoli, a onda je bio na pragu povratka među crno-bele. Sada je ipak na kraju završio u redovima CSKA iz Moskve… »

Vesti dana »