Povezane vesti

Preminuo Jovan Tomović: Privredni mag koji je zaslužan za početak proizvodnje Eurokrema

Preminuo Jovan Tomović: Privredni mag koji je zaslužan za početak proizvodnje Eurokrema

B92 pre 5 sati
Privredni mag iz Gornjeg Milanovca Jovan Tomović preminuo je u 93. godini. Ostaće upamćen kao čovek koji je svojim znanjem i iskustvom promenio tok privrednog razvoja u opštini Gornji Milanovac. "Upravo sam primio tužnu vest da nas je napustio gospodin… »
Umro Jovan Tomović: Privredni mag i čovek koji je doneo Eurokrem u Srbiju

Umro Jovan Tomović: Privredni mag i čovek koji je doneo Eurokrem u Srbiju

Kurir pre 12 sati
Privredni mag iz Gornjeg Milanovca, Jovan Tomović preminuo je u 93. godini života. Ostaće upamćen kao čovek koji je svojim znanjem i iskustvom prmenio tok privrednog razvoja u opštini Gornji Milanovac. - Uravo sam primio tužnu vest da nas je napustio… »
Preminuo Jovan Tomović: Privredni mag koji je zaslužan za početak proizvodnje Eurokrema u Srbiji

Preminuo Jovan Tomović: Privredni mag koji je zaslužan za početak proizvodnje Eurokrema u Srbiji

Mondo pre 11 sati
Privredni mag iz Gornjeg Milanovca, Jovan Tomović preminuo je u 93. godini života. Ostaće upamćen kao čovek koji je svojim znanjem i iskustvom primenio tok privrednog razvoja u opštini Gornji Milanovac. "Upravo sam primio tužnu vest da nas je napustio… »
Preminuo čuveni Jovan Tomović - čovek koji je zaslužan za početak proizvodnje Eurokrema u Srbiji

Preminuo čuveni Jovan Tomović - čovek koji je zaslužan za početak proizvodnje Eurokrema u Srbiji

Glas Zapadne Srbije pre 11 sati
Tomović je ostavio dubok trag u Gornjem Milanovcu, a pored činjenice da je bio predsednik opštine, ostaće upamćen i po tome da je u vreme najvećeg privrednog rasta Gornjeg Milanovca uspeo da dovede čuvenog “Gandola” u Gornji Milanovac i da po njihovoj… »
Tužna vest za Gornji Milanovac: Preminuo čuveni Jovan Tomović - privredni mag i čovek koji je zaslužan za početak proizvodnje…

Tužna vest za Gornji Milanovac: Preminuo čuveni Jovan Tomović - privredni mag i čovek koji je zaslužan za početak proizvodnje…

RINA pre 12 sati
Tužna vest za Gornji Milanovac: Preminuo čuveni Jovan Tomović - privredni mag i čovek koji je zaslužan za početak proizvodnje Eurokrema u Srbiji Gornji Milanovac – Privredni mag iz Gornjeg Milanovca, Jovan Tomović preminuo je u 93. godini života. Ostaće… »
Preminuo čuveni Jovan Tomović, privredni mag i čovek koji je zaslužan za početak proizvodnje Eurokrema u Srbiji

Preminuo čuveni Jovan Tomović, privredni mag i čovek koji je zaslužan za početak proizvodnje Eurokrema u Srbiji

Blic pre 12 sati
Privredni mag iz Gornjeg Milanovca, Jovan Tomović preminuo je u 93. godini života. Ostaće upamćen kao čovek koji je svojim znanjem i iskustvom preminuo tok privrednog razvoja u opštini Gornji Milanovac. - Uravo sam primio tužnu vest da nas je napustio… »
Preminuo čovek koji je prvi doneo eurokrem u Srbiju Jovan Tomović preminuo u 93. godini

Preminuo čovek koji je prvi doneo eurokrem u Srbiju Jovan Tomović preminuo u 93. godini

Dnevnik pre 12 sati
Privredni mag iz Gornjeg Milanovca, Jovan Tomović preminuo je u 93. godini života. Ostaće upamćen kao čovek koji je svojim znanjem i iskustvom prmenio tok privrednog razvoja u opštini Gornji Milanovac. - Uravo sam primio tužnu vest da nas je napustio… »
Preminuo Jovan Tomović, kralj Eurokrema

Preminuo Jovan Tomović, kralj Eurokrema

Telegraf pre 12 sati

Vesti dana »