Povezane vesti

"Bila sam kod nje, zvala sam..." Pevačica otkrila kako je Gabi provela poslednje dane "Ništa nisu uradili"

"Bila sam kod nje, zvala sam..." Pevačica otkrila kako je Gabi provela poslednje dane "Ništa nisu uradili"

Telegraf pre 3 sata
Gabi Novak, legendarna muzičarka, preminula je u avgustu 2025. godine u 90. godini, a njena dobra prijateljica sada je otkrila detalje iz njenog života, za koje se nije znao. Naime, u sredu je u dvorani Lisinski održana komemoracija na kojoj su se… »
"Bila sam kod nje u domu, zvala sam Ministarstvo da nešto urade" Koleginica Gabi Novak otkrila kako je pevačica provela…

"Bila sam kod nje u domu, zvala sam Ministarstvo da nešto urade" Koleginica Gabi Novak otkrila kako je pevačica provela…

Kurir pre 6 sati
Gabi Novak, legendarna muzičarka, preminula je u avgustu 2025. godine u 90. godini, a njena dobra prijateljica sada je otkrila detalje iz njenog života, za koje se nije znao. Posebno emotivan govor tokom komemoracije slavne umetnice održala je njena… »
Nije mogla da govori, zvala sam Ministarstvo kulutre da pomognu: Pevačica otkrila kako je Gabi Novak provela poslednje dane

Nije mogla da govori, zvala sam Ministarstvo kulutre da pomognu: Pevačica otkrila kako je Gabi Novak provela poslednje dane

Kurir pre 7 sati
O poslednjim danima pevačice Gabi Novak, koja je preminula u avgustu, na komemorativnom skupu govorila je Tereza Kesovija. Njen oproštaj održan je u Zagrebu, gde su se porodica, prijatelji i brojne kolege okupili da odaju poslednju počast ovoj velikoj… »
"Bila sam kod nje u domu, zvala sam Ministarstvo da nešto urade": Pevačica otkrila kako je Gabi Novak provela poslednje dane…

"Bila sam kod nje u domu, zvala sam Ministarstvo da nešto urade": Pevačica otkrila kako je Gabi Novak provela poslednje dane…

Blic pre 7 sati
Gabi Novak, legendarna muzičarka, preminula je u avgustu 2025. godine u 90. godini, a njena dobra prijateljica sada je otkrila detalje iz njenog života, za koje se nije znao. Naime, u sredu je u dvorani Lisinski održana komemoracija na kojoj su se… »
"Bila sam kod nje u domu, zvala sam ministarstvo da nešto urade": Pevačica o stravičnim poslednjim danima Gabi Novak

"Bila sam kod nje u domu, zvala sam ministarstvo da nešto urade": Pevačica o stravičnim poslednjim danima Gabi Novak

Mondo pre 7 sati
Gabi Novak, legendarna pevačica, preminula je u avgustu 2025. godine u 90. godini života, a njena bliska prijateljica sada je podelila do sada nepoznate detalje iz njenog života. U sredu je u dvorani Lisinski održana komemoracija na kojoj su se porodica… »

Vesti dana »