Повезане вести

"Била сам код ње, звала сам..." Певачица открила како је Габи провела последње дане "Ништа нису урадили"

"Била сам код ње, звала сам..." Певачица открила како је Габи провела последње дане "Ништа нису урадили"

Телеграф 12.09.2025
Габи Новак, легендарна музичарка, преминула је у августу 2025. године у 90. години, а њена добра пријатељица сада је открила детаље из њеног живота, за које се није знао. Наиме, у среду је у дворани Лисински одржана… »
"Била сам код ње у дому, звала сам Министарство да нешто ураде" Колегиница Габи Новак открила како је певачица провела…

"Била сам код ње у дому, звала сам Министарство да нешто ураде" Колегиница Габи Новак открила како је певачица провела…

Курир 12.09.2025
Габи Новак, легендарна музичарка, преминула је у августу 2025. године у 90. години, а њена добра пријатељица сада је открила детаље из њеног живота, за које се није знао. Посебно емотиван говор током комеморације славне… »
Није могла да говори, звала сам Министарство кулутре да помогну: Певачица открила како је Габи Новак провела последње дане

Није могла да говори, звала сам Министарство кулутре да помогну: Певачица открила како је Габи Новак провела последње дане

Курир 12.09.2025
О последњим данима певачице Габи Новак, која је преминула у августу, на комеморативном скупу говорила је Тереза Кесовија. Њен опроштај одржан је у Загребу, где су се породица, пријатељи и бројне колеге окупили да одају… »
"Била сам код ње у дому, звала сам Министарство да нешто ураде": Певачица открила како је Габи Новак провела последње дане…

"Била сам код ње у дому, звала сам Министарство да нешто ураде": Певачица открила како је Габи Новак провела последње дане…

Блиц 12.09.2025
Габи Новак, легендарна музичарка, преминула је у августу 2025. године у 90. години, а њена добра пријатељица сада је открила детаље из њеног живота, за које се није знао. Наиме, у среду је у дворани Лисински одржана… »
"Била сам код ње у дому, звала сам министарство да нешто ураде": Певачица о стравичним последњим данима Габи Новак

"Била сам код ње у дому, звала сам министарство да нешто ураде": Певачица о стравичним последњим данима Габи Новак

Мондо 12.09.2025
Габи Новак, легендарна певачица, преминула је у августу 2025. године у 90. години живота, а њена блиска пријатељица сада је поделила до сада непознате детаље из њеног живота. У среду је у дворани Лисински одржана комеморација… »

Вести дана »