Povezane vesti
"Bila sam kod nje, zvala sam..." Pevačica otkrila kako je Gabi provela poslednje dane "Ništa nisu uradili"
Telegraf pre 3 sata
Gabi Novak, legendarna muzičarka, preminula je u avgustu 2025. godine u 90. godini, a njena dobra prijateljica sada je otkrila detalje iz njenog života, za koje se nije znao. Naime, u sredu je u dvorani Lisinski održana komemoracija na kojoj su se… »
"Bila sam kod nje u domu, zvala sam Ministarstvo da nešto urade" Koleginica Gabi Novak otkrila kako je pevačica provela…
Kurir pre 6 sati
Gabi Novak, legendarna muzičarka, preminula je u avgustu 2025. godine u 90. godini, a njena dobra prijateljica sada je otkrila detalje iz njenog života, za koje se nije znao. Posebno emotivan govor tokom komemoracije slavne umetnice održala je njena… »
Nije mogla da govori, zvala sam Ministarstvo kulutre da pomognu: Pevačica otkrila kako je Gabi Novak provela poslednje dane
Kurir pre 7 sati
O poslednjim danima pevačice Gabi Novak, koja je preminula u avgustu, na komemorativnom skupu govorila je Tereza Kesovija. Njen oproštaj održan je u Zagrebu, gde su se porodica, prijatelji i brojne kolege okupili da odaju poslednju počast ovoj velikoj… »
"Bila sam kod nje u domu, zvala sam Ministarstvo da nešto urade": Pevačica otkrila kako je Gabi Novak provela poslednje dane…
Blic pre 7 sati
Gabi Novak, legendarna muzičarka, preminula je u avgustu 2025. godine u 90. godini, a njena dobra prijateljica sada je otkrila detalje iz njenog života, za koje se nije znao. Naime, u sredu je u dvorani Lisinski održana komemoracija na kojoj su se… »
"Bila sam kod nje u domu, zvala sam ministarstvo da nešto urade": Pevačica o stravičnim poslednjim danima Gabi Novak
Mondo pre 7 sati
Gabi Novak, legendarna pevačica, preminula je u avgustu 2025. godine u 90. godini života, a njena bliska prijateljica sada je podelila do sada nepoznate detalje iz njenog života. U sredu je u dvorani Lisinski održana komemoracija na kojoj su se porodica… »
Vesti dana »

Šta znamo o uhapšenom za Kirkovo ubistvo? Otac prepoznao osumnjičenog i rekao mu da se preda, policiju pozvao pastor
Nova pre 31 minutajoš 55 povezanih

Većina toplana u Srbiji povećala cenu grejanja za predstojeću sezonu
Forbes pre 7 satijoš 20 povezanih

Kecmanović pregazio turčina, pa poručio: Veći je pritisak na meni...
Kurir pre 1 satjoš 35 povezanih