Povezane vesti
"Bila sam kod nje, zvala sam..." Pevačica otkrila kako je Gabi provela poslednje dane "Ništa nisu uradili"
Telegraf 12.09.2025
Gabi Novak, legendarna muzičarka, preminula je u avgustu 2025. godine u 90. godini, a njena dobra prijateljica sada je otkrila detalje iz njenog života, za koje se nije znao. Naime, u sredu je u dvorani Lisinski održana komemoracija na kojoj su se… »
"Bila sam kod nje u domu, zvala sam Ministarstvo da nešto urade" Koleginica Gabi Novak otkrila kako je pevačica provela…
Kurir 12.09.2025
Gabi Novak, legendarna muzičarka, preminula je u avgustu 2025. godine u 90. godini, a njena dobra prijateljica sada je otkrila detalje iz njenog života, za koje se nije znao. Posebno emotivan govor tokom komemoracije slavne umetnice održala je njena… »
Nije mogla da govori, zvala sam Ministarstvo kulutre da pomognu: Pevačica otkrila kako je Gabi Novak provela poslednje dane
Kurir 12.09.2025
O poslednjim danima pevačice Gabi Novak, koja je preminula u avgustu, na komemorativnom skupu govorila je Tereza Kesovija. Njen oproštaj održan je u Zagrebu, gde su se porodica, prijatelji i brojne kolege okupili da odaju poslednju počast ovoj velikoj… »
"Bila sam kod nje u domu, zvala sam Ministarstvo da nešto urade": Pevačica otkrila kako je Gabi Novak provela poslednje dane…
Blic 12.09.2025
Gabi Novak, legendarna muzičarka, preminula je u avgustu 2025. godine u 90. godini, a njena dobra prijateljica sada je otkrila detalje iz njenog života, za koje se nije znao. Naime, u sredu je u dvorani Lisinski održana komemoracija na kojoj su se… »
"Bila sam kod nje u domu, zvala sam ministarstvo da nešto urade": Pevačica o stravičnim poslednjim danima Gabi Novak
Mondo 12.09.2025
Gabi Novak, legendarna pevačica, preminula je u avgustu 2025. godine u 90. godini života, a njena bliska prijateljica sada je podelila do sada nepoznate detalje iz njenog života. U sredu je u dvorani Lisinski održana komemoracija na kojoj su se porodica… »
Vesti dana »

Pored Batlera, Nvora zagolicao maštu Delija o još jednom pojačanju: "Možda treba da ga pozovem telefonom?"
Telegraf pre 2 minutajoš 7 povezanih

Mup: Policija iz vozila u pratnji studenata koji pešače od Novog Pazara do Novog Sada zaplenila biber sprej i teleskopsku palicu
Blic pre 3 satajoš 1 povezana