Повезане вести
"Била сам код ње, звала сам..." Певачица открила како је Габи провела последње дане "Ништа нису урадили"
Телеграф 12.09.2025
Габи Новак, легендарна музичарка, преминула је у августу 2025. године у 90. години, а њена добра пријатељица сада је открила детаље из њеног живота, за које се није знао. Наиме, у среду је у дворани Лисински одржана… »
"Била сам код ње у дому, звала сам Министарство да нешто ураде" Колегиница Габи Новак открила како је певачица провела…
Курир 12.09.2025
Габи Новак, легендарна музичарка, преминула је у августу 2025. године у 90. години, а њена добра пријатељица сада је открила детаље из њеног живота, за које се није знао. Посебно емотиван говор током комеморације славне… »
Није могла да говори, звала сам Министарство кулутре да помогну: Певачица открила како је Габи Новак провела последње дане
Курир 12.09.2025
О последњим данима певачице Габи Новак, која је преминула у августу, на комеморативном скупу говорила је Тереза Кесовија. Њен опроштај одржан је у Загребу, где су се породица, пријатељи и бројне колеге окупили да одају… »
"Била сам код ње у дому, звала сам Министарство да нешто ураде": Певачица открила како је Габи Новак провела последње дане…
Блиц 12.09.2025
Габи Новак, легендарна музичарка, преминула је у августу 2025. године у 90. години, а њена добра пријатељица сада је открила детаље из њеног живота, за које се није знао. Наиме, у среду је у дворани Лисински одржана… »
"Била сам код ње у дому, звала сам министарство да нешто ураде": Певачица о стравичним последњим данима Габи Новак
Мондо 12.09.2025
Габи Новак, легендарна певачица, преминула је у августу 2025. године у 90. години живота, а њена блиска пријатељица сада је поделила до сада непознате детаље из њеног живота. У среду је у дворани Лисински одржана комеморација… »
Вести дана »
НБС и економисти о платном промету и стабилности финансијског система у вези са НИС-ом
Наслови.аи пре 16 минутајош 25 повезаних
Србија без капи сирове нафте два месеца, али гурамо: Министарка енергетике
BBC News пре 2 сатајош 25 повезаних
Адвокат тврди: Радивој Јововић неовлашћено прислушкиван у кућном притвору
Луфтика пре 11 минутајош 4 повезане
Партизан упозорава навијаче: Меч против Бајерна под посебном контролом Евролиге
РТС пре 26 минутајош 29 повезаних