Povezane vesti

Zaharova: Uverena sam da SAD mogu da ohrabre Kijev da okonča sukob

Zaharova: Uverena sam da SAD mogu da ohrabre Kijev da okonča sukob

N1 Info pre 4 sati
Administracija Sjedinjenih Američkih Država može ohrabriti Kijev da okonča sukob i vrati se odredbama deklaracije o suverenitetu, izjavila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova. "Uverena sam da sadašnja američka… »
Zaharova: SAD mogu da ohrabre Kijev da okonča sukob

Zaharova: SAD mogu da ohrabre Kijev da okonča sukob

Vesti online pre 3 sata
Administracija SAD može ohrabriti Kijev da okonča sukob i vrati se odredbama deklaracije o suverenitetu, izjavila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova. – Uverena sam da sadašnja američka administracija ima sve… »
"Rusija će adekvatno odgovoriti" Jezivo upozorenje Zaharove

"Rusija će adekvatno odgovoriti" Jezivo upozorenje Zaharove

Alo pre 3 sata
Rusija će adekvatno i pažljivo odgovoriti na moguće nove sankcije Evropske unije, izjavila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova. "Rusija, naravno, zadržava pravo da odgovori na bilo kakve neprijateljske akcije EU, čak… »
Zaharova: Zelenski ubija ukrajinske građane zapadnim novcem

Zaharova: Zelenski ubija ukrajinske građane zapadnim novcem

RTV pre 4 sati
MOSKVA - Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski ubija ukrajinske građane zapadnim novcem, izjavila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, govoreći o vanrednoj mobilizaciji u Ukrajini. "Zbog katastrofalnog nedostatka… »
Zaharova o likovanju ukrajinskih medija nad ubistvom Kirka: Monstruozna nacistička reakcija

Zaharova o likovanju ukrajinskih medija nad ubistvom Kirka: Monstruozna nacistička reakcija

Sputnik pre 4 sati
Zvanična predstavnica Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova oštro je osudila reakciju ukrajinskih medija, nazvavši je „nacističkom“, jer su likovali zbog ubistva američkog aktiviste Čarlija Kirka, poznatog po tome da se protivio pomoći… »
Zaharova brutalno o kirkovom ubistvu: Zapad je stvorio krvavo čudovište, a Ukrajinci slave što je mrtav!

Zaharova brutalno o kirkovom ubistvu: Zapad je stvorio krvavo čudovište, a Ukrajinci slave što je mrtav!

Alo pre 4 sati
Likovanje ukrajinskih medija zbog ubistva američkog patriote Čarlija Kirka pokazuje da je Zapad od Kijeva napravio "krvavo čudovište", izjavila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova. "Kirk je direktno nazvao (ukrajinskog… »
Moskva: Stvorili ste krvavo čudovište

Moskva: Stvorili ste krvavo čudovište

B92 pre 4 sati
Likovanje ukrajinskih medija zbog ubistva američkog patriote Čarlija Kirka pokazuje da je Zapad od Kijeva napravio "krvavo čudovište", izjavila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova. "Kirk je direktno nazvao (ukrajinskog… »
"Ukrajinci, Volodimir vas ubija"

"Ukrajinci, Volodimir vas ubija"

B92 pre 4 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski ubija ukrajinske građane zapadnim novcem, izjavila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, govoreći o vanrednoj mobilizaciji u Ukrajini. "Zbog katastrofalnog nedostatka boraca na… »
Zaharova: Uverena sam da SAD mogu ohrabriti Kijev da okonča sukob

Zaharova: Uverena sam da SAD mogu ohrabriti Kijev da okonča sukob

Politika pre 4 sati
MOSKVA - Administracija Sjedinjenih Američkih Država može ohrabriti Kijev da okonča sukob i vrati se odredbama deklaracije o suverenitetu, izjavila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova. „Uverena sam da sadašnja… »
"Uverena sam" Zaharova: Sad mogu podstaći Kijev da okonča sukob

"Uverena sam" Zaharova: Sad mogu podstaći Kijev da okonča sukob

Večernje novosti pre 4 sati
ADMINISTRACIJA Sjedinjenih Američkih Država može ohrabriti Kijev da okonča sukob i vrati se odredbama deklaracije o suverenitetu, izjavila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova. Foto: Profimedia - Uverena sam da… »

Vesti dana »