Povezane vesti
Kad birokratija postane pozorišni smeh: Predstava "Ja(o) meni" oduševila publiku u Fondaciji Mozzart
B92 pre 21 dana
Kad se administracija i apsurd spoje u pozorišnoj predstavi, rezultat je dobra doza smeha koju niko nije želeo da propusti. Upravo to se odigralo na novoj pozornici u gradu – sceni Fondacije Mozzart koja je bila domaćin urnebesne komedije „Ja(o) meni" za… »
KAD BIROKRATIJA POSTANE POZORIŠNI SMEH: Predstava „Ja(o) meni“ oduševila publiku u Fondaciji Mozzart
Nedeljnik pre 21 dana
Kad se administracija i apsurd spoje u pozorišnoj predstavi, rezultat je dobra doza smeha koju niko nije želeo da propusti. Upravo to se odigralo na novoj pozornici u gradu – sceni Fondacije Mozzart koja je bila domaćin urnebesne komedije „Ja(o) meni“ za… »
Vesti dana »

Puštena u rad treća deonica od novog sada do Subotice: Vojvodina brzom prugom povezana sa Beogradom u minutima
Mondo pre 1 satjoš 61 povezana

Vučić: Tražimo rešenje da katakombe ispod stare železničke stanice u Beogradu predstavimo građanima
Beta pre 3 satajoš 29 povezanih

(Mapa) alarm u crvenom, RHMZ šalje hitna SMS upozorenja: Danas još hladnije i još jači sneg, neće prestati da pljušti: Ova 2 dela Srbije najkritičnija!
Blic pre 9 minutajoš 157 povezanih

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 4 minutajoš 24 povezane