Povezane vesti
Dačić razgovarao sa ambasadorom Đokovićem o EXPO 2027
Danas pre 6 sati
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić je danas razgovarao sa anbasadorom Crne Gore u Beogradu Nebojšom Đokovićem o bilateralnoj policijskoj saradnji i unapređenju efikasnosti graničnih prelaza, saopštio je njegov kabinet. Razgovarali su i o… »
Dačić i Đoković o policijskoj saradnji i unapređenju efikasnosti graničnih prelaza
RTV pre 7 sati
BEOGRAD - Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić sastao se danas sa ambasadorom Crne Gore u Srbiji Nebojšom Đokovićem sa kojim je razgovarao o policijskoj saradnji i daljim naporima u unapređenju efikasnosti graničnih prelaza… »
Novi granični prelaz Srbije i Crne Gore? Dačić i ambasador Đoković razgovarali u Beogradu
Dnevnik pre 7 sati
BEOGRAD: Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić sastao se u petak sa ambasadorom Crne Gore u Beogradu Nebojšom Đokovićem. Glavna tema razgovora bio je zajednički granični prelaz Gostun–Dobrakovo, koji bi omogućio brži… »
Srbija i Crna Gora jačaju policijsku saradnju
Serbian News Media pre 8 sati
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić sastao se sa ambasadorom Crne Gore u Srbiji Nebojšom Đokovićem, kako bi razgovarali o bilateralnoj policijskoj saradnji i unapređenju graničnih prelaza. Na sastanku je istaknuta dobra… »
Dačić se sastao sa crnogorskim ambasadorom: Razgovarali su o ovim temama
Telegraf pre 8 sati
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić sastao se danas sa ambasadorom Crne Gore u Srbiјi Neboјšom Đokovićem sa koјim јe razgovarao o bilateralnoј policiјskoј saradnji i daljim naporima u unapređenju efikasnosti graničnih prelaza… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 20 minutajoš 65 povezanih

Brza akcija policije u Aranđelovcu: Uhapšen osumnjičeni za pljačku menjačnice, pronađeno preko 15.000 evra
iKragujevac pre 1 satjoš 23 povezane

Neporaženi za titulu: Nemačka i Turska u finalu posle ubedljivih pobeda, za bronzu Grčka i Finska
BBC News pre 30 minutajoš 38 povezanih

Izrael: Sramotna rezolucija UN, Palestina: Važan korak ka okončanju okupacije
Nedeljnik pre 1 satjoš 22 povezane