Povezane vesti

Dugi roze nokti, spremio i kostim: Uroš Stanić pred ulazak u Elitu 9 otkrio: "Asmin mi šalje skup poklon, Milici Veličković…

Dugi roze nokti, spremio i kostim: Uroš Stanić pred ulazak u Elitu 9 otkrio: "Asmin mi šalje skup poklon, Milici Veličković…

Blic pre 10 sati
Uroš Stanić je pred ulazak u Elitu 9 spreman kao zapeta puška, te je u karantin došao sa sa dugim roze noktima, ofarban u plavo, te je otkrio i ko mu je najveća podrška. Uroš tvrdi da će u novoj sezoni biti svega, ali da će do kraja ostati svoj, pa je… »
Novi učesnik elite kojeg svi znaju po burnim svađama postaje žena! Nadogradio ogromne nokte i šokirao: Na ulasku ću nositi…

Novi učesnik elite kojeg svi znaju po burnim svađama postaje žena! Nadogradio ogromne nokte i šokirao: Na ulasku ću nositi…

Kurir pre 13 sati
Uroš Stanić se poslednjih dana intenzivno spremao za novu sezonu rijalitija. On je uradio trepavice, preduge nokte, a pored toga je i napumpao usta i jegodice i uradio konturu brade. Kako je pred ulazak u karantin otkrio, nije štedeo ni kada je garderoba… »
"Asmin voli glatko..." Uroš Stanić šokirao priznanjem o Durdžiču, evo šta je spreman da uradi za njega

"Asmin voli glatko..." Uroš Stanić šokirao priznanjem o Durdžiču, evo šta je spreman da uradi za njega

Alo pre 15 sati
Rijaliti učesnik nije krio uzbuđenje zbog ulaska u Elitu. Uroš Stanić je pred početak nove sezone spreman kao nikada do sada, a u karantin je stigao sa dugim roze noktima, ofarban u plavo, i odmah otkrio ko mu je najveća podrška. Drugarice Milica… »
"Uložio sam 8.000 evra..." Roze nokti i štikle od 17cm: Uroš stigao u karantin, pomenuo Alibabu, Terzu i tužbe

"Uložio sam 8.000 evra..." Roze nokti i štikle od 17cm: Uroš stigao u karantin, pomenuo Alibabu, Terzu i tužbe

Telegraf pre 16 sati
Uroš Stanić je pred ulazak u Elitu 9 spreman kao zapeta puška, te je u karantin došao sa sa dugim roze noktima, ofarban u plavo, te je otkrio i ko mu je najveća podrška. Drugarice Milica Veličković i Anita dovezle su Uroša u karantin. Rijaliti učesnik… »

Vesti dana »