Povezane vesti
Gaćinović: Sa optimizmom idemo OFK Beogradu
Sandžak haber 12.09.2025
Gaćinović: Sa optimizmom idemo OFK Beogradu Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je danas da je optimista uoči gostovanja OFK Beogradu, u predstojećoj utakmici osmog kola Super lige Srbije. “Imali su manje potresa od nas i zadržali gro… »
Sportski žurnal 12.09.2025
OFK Beograd i Novi Pazar igraće u subotu od 19.30 u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi. Trener Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je danas da je optimista uoči gostovanja OFK Beogradu, u predstojećoj utakmici osmog kola Super… »
Radio sto plus 12.09.2025
“Imali su manje potresa od nas i zadržali gro ekipe. S te strane su u prednosti, ali pohvalio bih moje igrače. Imam puno poverenje u njih. Gladni su uspeha, uprkos nekim lošijim poslednjim izdanjima. Nadam se da ćemo u Staroj Pazovi opravdati očekivanja… »
Gaćinović pred ofk Beograd: Optimizam pojačava činjenica da smo kompletni
Kurir 12.09.2025
"Imali su manje potresa od nas i zadržali gro ekipe. S te strane su u prednosti, ali pohvalio bih moje igrače. Imam puno poverenje u njih. Gladni su uspeha, uprkos nekim lošijim poslednjim izdanjima. Nadam se da ćemo u Staroj Pazovi opravdati očekivanja… »
RTV Novi Pazar 12.09.2025
Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je danas da je optimista uoči gostovanja OFK Beogradu, u predstojećoj utakmici osmog kola Super lige Srbije. “Imali su manje potresa od nas i zadržali gro ekipe. S te strane su u prednosti, ali… »
Vesti dana »
Vrućine do ovog datuma, a onda nagli preokret: RHMZ najavljuje zahlađenje sa pljuskovima i grmljavinom
Mondo pre 15 minutajoš 19 povezanih
Američki izaslanici u Kremlju razgovarali o okončanju rata u Ukrajini, bez prodora, idu sad u Kijev
REUC pre 5 minutajoš 20 povezanih
Od šoka protiv Turske do borbe za medalju: Srbija danas napada bronzu protiv Poljske
Mondo pre 15 minutajoš 20 povezanih
Ovo je mladić (23) koji je poginuo kod Novog Pazara. U njegov automobil se zakucao "golf" sa trojicom mladića, sumnja se da je ovo uzrok nesreće
Blic pre 40 minutajoš 15 povezanih
"Uskoro ćemo saopštiti visinu povećanja penzija"! Vučić najavio nove puteve u Odžacima: Obilazi Zapadnobački okrug
Blic pre 35 minutajoš 11 povezanih