Povezane vesti
Ostavila sve bez teksta! Bivša žena našeg sportiste se opustila, pa na nastupu pokazala previše (foto)
Alo pre 2 sata
Pevačica je pozirala pred ogledalom. Bivša žena Nikole Rađena, Milica Ristić, sa kojom ima sina, sinoć je nastupala u jednom klubu, a njen stajling odmah je privukao pažnju. Na nastupu je nosila dugu crnu haljinu sa veoma provokativnim dekolteom. Milica… »
"Fali ceo gornji deo haljine": Pogledajte u kakvom izdanju je nastupala bivša žena Nikole Rađena (Foto)
Mondo pre 3 sata
Pevačica Milica Ristić, koja je jedna od najpopularnijih klupskih pevačica u prestonici, na društvenoj mreži Instagram je pokazala crnu, pripijenu haljinu koja je oduševila njene pratioce. Razlog za oduševljenje nije samo vitka figura koju je haljina… »
Kočnice zakazale, pogledi goreli! Bivša žena našeg slavnog sportiste istakla opasan dekolte: Napravila haos u gradu
Blic pre 5 sati
Bivša žena Nikole Rađena sa kojom ima sina, Milica Ristić sinoć je nastupala u jednom klubu, a njen stajling svi su komentarisali. Naime, Milica Ristić, obukla je dugačku crnu haljinu koja je imala veoma provokativan dekolte. Milica je pucala od… »
Bivša žena Nikole Rađena u uskim helankama Pokazala kako se zateže u teretani: Snimila se u sivom topiću (foto)
Blic pre 11 sati
Bivša žena Nikole Rađena, Milica Ristić snimila se tokom treninga u teretani, te je pokazala kako dolazi do idealne forme. Ona je naime, bila u uskom sivom topiću u crnoj trenerci, a kako je imala go stomak, mnoge žene su je hvalile da ima idealnu građu… »
Vesti dana »

Opljačkao menjačnicu u Aranđelovcu pištoljem-igračkom, pa uhapšen
Nova pre 53 minutajoš 25 povezanih

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 17 minutajoš 65 povezanih

Neporaženi za titulu: Nemačka i Turska u finalu posle ubedljivih pobeda, za bronzu Grčka i Finska
BBC News pre 53 minutajoš 38 povezanih

UN ubedljivom većinom usvojila deklaraciju o osnivanju palestinske države bez Hamasa
RTV pre 4 satijoš 22 povezane

Nato pokreće operaciju „Istočni čuvar“ nakon napada dronova na Poljsku
Pravda pre 2 satajoš 29 povezanih