Povezane vesti
Bio je opasan frajer, pa se izdeformisao operacijama! Evo čime se sada bavi Brendon: Prekršio je važno pravilo kod Mitrovića...…
Kurir 12.09.2025
Branislav Radonić Brendon, jedan od najzapaženijih i najprovokativnijih učesnika domaćih rijalitija, godinama je privlačio pažnju neobičnim izgledom, a sada je otišao i korak dalje. Kako se može videti na snimcima koje redovno objavljuje na društvenim… »
Bio je opasan frajer, SAD se izdeformisao operacijama! Evo čime se sada bavi Brendon: "Živim u svom..." (foto)
Alo 12.09.2025
Na TikToku svakodnevno objavljuje kratke klipove. Branislav Radonić Brendon, jedan od najzapaženijih i najprovokativnijih učesnika domaćih rijalitija, godinama je privlačio pažnju neobičnim izgledom, a sada je otišao i korak dalje. Kako se može videti na… »
Bio je opasan frajer, a SAD preterao sa filerima: Brendona znate iz rijalitija, a evo čime se danas bavi: "Ja sam u svom…
Blic 12.09.2025
Branislav Radonić Brendon, jedan od najzapaženijih i najprovokativnijih likova domaćih rijalitija, godinama je privlačio pažnju zbog neobičnog izgleda, a sada je otišao i korak dalje. Naime, Brendon je kako se može videti na snimcima koje redovno… »
Vesti dana »
Autoprevoznik Jaćimović otkriva plan za blokadu Beograda: Biće više od 300 kamiona, čeka se moj znak. Vlast ne zna šta im se sprema
Pravda pre 1 satjoš 53 povezane
Tabaković: "Delez fingirao postupak likvidacije, izneo iz Srbije 130 miliona evra"
Blic pre 2 satajoš 71 povezana
(BLOG) Protest u Kragujevcu, roditelji učenika Jovine sutra ispred Ministarstva, učenici Pete od ponedeljka prekidaju blokadu
N1 Info pre 12 minutajoš 24 povezane
Nemilosrdni ruski napad na zapad Ukrajine: Najmanje 25 mrtvih, desetine ranjenih
BBC News pre 5 satijoš 28 povezanih
Magla guta jugozapad Srbije, kiša preti ostatku zemlje: Rhmz se oglasio, evo šta nas očekuje večeras
Telegraf pre 37 minutajoš 74 povezane