Povezane vesti
Bio je opasan frajer, pa se izdeformisao operacijama! Evo čime se sada bavi Brendon: Prekršio je važno pravilo kod Mitrovića...…
Kurir 12.09.2025
Branislav Radonić Brendon, jedan od najzapaženijih i najprovokativnijih učesnika domaćih rijalitija, godinama je privlačio pažnju neobičnim izgledom, a sada je otišao i korak dalje. Kako se može videti na snimcima koje redovno objavljuje na društvenim… »
Bio je opasan frajer, SAD se izdeformisao operacijama! Evo čime se sada bavi Brendon: "Živim u svom..." (foto)
Alo 12.09.2025
Na TikToku svakodnevno objavljuje kratke klipove. Branislav Radonić Brendon, jedan od najzapaženijih i najprovokativnijih učesnika domaćih rijalitija, godinama je privlačio pažnju neobičnim izgledom, a sada je otišao i korak dalje. Kako se može videti na… »
Bio je opasan frajer, a SAD preterao sa filerima: Brendona znate iz rijalitija, a evo čime se danas bavi: "Ja sam u svom…
Blic 12.09.2025
Branislav Radonić Brendon, jedan od najzapaženijih i najprovokativnijih likova domaćih rijalitija, godinama je privlačio pažnju zbog neobičnog izgleda, a sada je otišao i korak dalje. Naime, Brendon je kako se može videti na snimcima koje redovno… »
Vesti dana »

Hladno jutro, sunčan dan: Na istoku oblačno, do 20 stepeni u Srbiji
Danas pre 19 minutajoš 15 povezanih

"Neprijatno mi je da sad pričam o reprezentaciji": Oglasio se Veljko Paunović posle glasina da je novi selektor
Mondo pre 43 minutajoš 16 povezanih

Pojačane mere saobraćajne policije u cilju veće bezbednosti pešaka
Plus online pre 13 minutajoš 10 povezanih

Hamas predao tela dva taoca, poručio da treba vremena da se iz ruševina izvuče još tela
NIN pre 38 minutajoš 9 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Tramp: Zelenski će tražiti da pređe u ofanzivu protiv Rusije
Euronews pre 1 satjoš 10 povezanih