Povezane vesti

Pešić: Došlo je vreme da se pronađe novi selektor

RTV pre 1 sat
BEOGRAD - Selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić rekao je da je došlo vreme da se nađe novi selektor i da je obećao predsedniku Košarkaškog Saveza Srbije Nebojši Čoviću da će mu pomoći u izboru njegovog naslednika na klupi. "Došlo je vreme da se… »
Svetislav Pešić najavio odlazak: Obećao sam Čoviću...

Svetislav Pešić najavio odlazak: Obećao sam Čoviću...

Kurir pre 1 sat
U intervjuu za Politiku naslovljenim sa "Ne pogađaju me kritike ljudi do kojih mi nije stalo", Svetislav Pešić saopštio je da neće više biti selektor reprezentacije Srbije. “Došlo je vreme da se pronađe novi trener koji će biti u stanju da nastavi ono… »
"Vreme je za novog, ispuniću obećanje Čoviću": Svetislav Pešić najavio odlazak iz reprezentacije Srbije

"Vreme je za novog, ispuniću obećanje Čoviću": Svetislav Pešić najavio odlazak iz reprezentacije Srbije

Mondo pre 1 sat
Posle neuspeha reprezentacije Srbije na Eurobasketu, sve češće se postavlja pitanje da li će na čelu "orlova" ostati selektor Svetislav Pešić. U intervjuu za "Politiku" trofejni trener istakao je da je vreme da drugi selektor preuzme tim koji je on dosad… »
Kraj: Svetislav Pešić najavio odlazak sa klupe reprezentacije Srbije

Kraj: Svetislav Pešić najavio odlazak sa klupe reprezentacije Srbije

Nova pre 1 sat
Svetislav Pešić, selektor reprezentacije Srbije, najavio je odlazak sa klupe "orlova". Iako je po povratku u Beograd nakon eliminacije sa Evropskog prvenstva posle poraza od Finske u Rigi rekao da „ne namerava da podnese ostavku“, nešto se očigledno… »

Euronews pre 1 sat
Selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić rekao je da je došlo vreme da se nađe novi selektor i da je obećao predsedniku Košarkaškog Saveza Srbije Nebojši Čoviću da će mu pomoći u izboru njegovog naslednika na klupi. "Došlo je vreme da se pronađe novi… »
"Čoviću ću pomoći u izboru naslednika" Pešić nakon debakla „orlova“ na Evrobasketu: Došlo je vreme da se pronađe novi selektor…

"Čoviću ću pomoći u izboru naslednika" Pešić nakon debakla „orlova“ na Evrobasketu: Došlo je vreme da se pronađe novi selektor…

Dnevnik pre 1 sat
BEOGRAD: Selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić rekao je da je došlo vreme da se nađe novi selektor i da je obećao predsedniku Košarkaškog Saveza Srbije Nebojši Čoviću da će mu pomoći u izboru njegovog naslednika na klupi. Došlo je vreme da se pronađe… »
Pešić doneo odluku: Obećao sam Čoviću…

Pešić doneo odluku: Obećao sam Čoviću…

Sport klub pre 2 sata
U intervjuu za Politiku naslovljenim sa "ne pogađaju me kritike ljudi do kojih mi nije stalo", Svetislav Pešić saopštio je da neće više biti selektor reprezentacije Srbije. Pešićev drugi mandat na klupi nacionalnog tima imao je i veoma slatke i veoma… »
Pešić: "Vreme je za novog selektora"

Pešić: "Vreme je za novog selektora"

B92 pre 1 sat
Iako je posle kraha na Evrobasketu i ispadanja sa Srbijom u osmini finala od Finske Svetislav Pešić izjavio da neće dati ostavku, rastanak je, ipak, neminovan. Pešić je, naime, u razgovoru za otkrio da će se povući, te pomoći predsedniku Košarkaškog… »
Svetislav Pešić: "Došlo je vreme da se nađe novi selektor, pomoći ću Čoviću u izboru"

Svetislav Pešić: "Došlo je vreme da se nađe novi selektor, pomoći ću Čoviću u izboru"

Telegraf pre 1 sat
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić, najavio je da će učestvovati u procesu pronalaženja svog naslednika. U razgovoru za Politiku, Pešić je istakao da će biti podrška predsedniku KSS, Nebojši Čoviću, prilikom izbora novog… »
Šruder i Vagner odveli Nemačku u finale Evrobasketa

Šruder i Vagner odveli Nemačku u finale Evrobasketa

RTS pre 4 sati
Košarkaši Nemačke plasirali su se u finale Evrobasketa pobedom nad Finskom rezultatom 98:86 (30:26, 31:21, 20:26, 17:13) u prvoj polufinalnoj utakmici u Rigi. Nemačka se plasirala u prvo finale Evrobasketa od 2005. godine, kada je u Beogradu poražena od… »
Nemačka preko Finske do finala Evropskog prvenstva

Nemačka preko Finske do finala Evropskog prvenstva

Euronews pre 6 sati
Posle osvajanja Mundobasketa, svetski šampion stigao je na prag titule i na Evropskom prvenstu, pošto je Nemačka danas u prvom polufinalu na krilima fantastičnog Denisa Šrudera pobedila Finsku u Rigi - 98:86. Ekipa koja je prethodno izbacila Srbiju, nije… »
Ništa od nove senzacije: Nemačka u finalu Evrobasketa posle pobede nad Finskom

NIN pre 6 sati
Prvi finalista Evropskog prvenstva u košarci je Nemačka. Osvajači Mundobasketa u Manili pre dve godine imaće priliku da u nedelju objedine titule evropskog i svetskog šampiona posle pobede nad Finskom u Rigi - 98:86. Posle početnog vođstva Finske… »

Radio 021 pre 6 sati
Prvi finalista Evrobasketa 2025. je Nemačka koja je pobedila Finsku 98:86. Reuters Prvi finalista Evropskog prvenstva u košarci je Nemačka. Osvajači Mundobasketa u Manili pre dve godine imaće priliku da u nedelju objedine titule evropskog i svetskog… »

Vesti dana »