Povezane vesti
"Otrovne komentare uglavnom izgovara u šali": Kako je Gvinet Paltrou postala ličnost koja izaziva podele
NIN 12.09.2025
Gvinet Paltrou uopšte nije enigma za javnost. Od kristalnih jaja za "isceljivanje" do mirisnih sveća inspirisanih vaginom, učiniće nam se da mi zapravo intimno poznajemo ovu glumicu i poslovnu ženu. A ipak, isključivo je poznajemo kroz naslove iz medija… »
Kako je Gvinet Paltrou postala ličnost koja izaziva podele
Radio 021 12.09.2025
Njena ogromna potreba za pažnjom i ambicija istovremeno privlače i obožavanje i kritiku, a deluje da ona uživa u tome da izaziva podele. Autorka nove knjige Gvinet: Biografija ispričala je za BBC šta je fascinira kod ove holivudske glumice. Getty Images… »
Južne vesti 12.09.2025
Getty Images Gvinet Paltrou Gvinet Paltrou uopšte nije enigma za javnost. Od kristalnih jaja za „isceljivanje“ do mirisnih sveća inspirisanih vaginom, učiniće nam se da mi zapravo intimno poznajemo ovu glumicu i poslovnu ženu. A ipak, isključivo je… »
BBC News 12.09.2025
Njena ogromna potreba za pažnjom i ambicija istovremeno privlače i obožavanje i kritiku, a deluje da ona uživa u tome da izaziva podele. Autorka nove knjige Gvinet: Biografija ispričala je za BBC šta je fascinira kod ove holivudske glumice. Gvinet… »
Vesti dana »
„Sve je to očekivano“ Vučić u Dnevniku RTS-a o klasteru 3: Samo dve-tri zemlje su bile snažno protiv, ne treba previše očajavati, ali žao mi je saboraca koji su vredno radili
Dnevnik pre 3 satajoš 44 povezane
Ponoš: Sa ovim dešavanjima u EU, Vučić sad neće žuriti sa izborima
N1 Info pre 36 minutajoš 51 povezana
'Ponosan sam na sve': Dalić više nije selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske
BBC News pre 4 satijoš 50 povezanih
Jedanaestogodišnja devojčica povređena u sudaru automobila i bicikla
Rešetka pre 3 satajoš 25 povezanih