Повезане вести
Спанулис након дебакла против Турске: „Одиграли смо најгору утакмицу, али идемо по медаљу“
Нова 12.09.2025
Репрезентација Грчке није успела да се пласира у финале Европског првенства пошто је са 94:68 поражена од Турске, а по завршетку утакмице своје виђење меча изнели су Василис Спанулис и Александрос Самодуров. „Честитке Турској… »
Спанулис после дебакла грчке од Турске: Најлошија утакмица, следи најбитнији меч за целу земљу!
Курир 12.09.2025
Кошаркаши Турске пласирали су се у финале Европског првенства у Риги. Турска је у другом полуфиналном мечу Еуробаскета савладала Грчку резултатом 94:68. Грчка је неочекивано претрпела праву катастрофу, а своје импресије после… »
Спанулис после пораза на евробаскету: Нисмо играли у складу са нашим потенцијалом
Вечерње новости 12.09.2025
ГРЧКА је заустављена у полуфиналу Европског првенства и бориће се за броназну медаљу, а утиске после меча са Турском изнео је тренер Василис Спанулис. Фото: ЕПА-ЕФЕ/ТОМС КАЛНИНС Селекција коју са клупе предводи Ергин Атаман је… »
Бонга након пласмана Немачке у финале: Сигуран сам да саиграчи из Партизана гледају и да нас подржавају...
Курир 12.09.2025
Кошаркаши Немачке пласирали су се у финале Европског првенства у Риги. Немачка је у првом полуфиналном мечу Еуробаскета савладала Финску резултатом 98:84. Актуелни светски првак ће се у финалу у недељу (20.00) састати са бољим… »
Бонга: "Сигуран сам да саиграчи из Партизана гледају све"
Б92 12.09.2025
Исак Бонга је сумирао утиске после пласмана у финале. Кошаркаш Немачке је допринео са 10 поена, уз поново одличну одбрану на Марканену. "Играли смо заиста добро, али мислим да је пресудило то што смо били тим који је играо брже… »
Бонга после пласмана у финале Еуробаскета о мечу, споменуо Партизан и своје саиграче: "Сигуран сам да прате"
Телеграф 12.09.2025
Кошаркаши Немачке пласирали су се у финале овогодишњег Еуробаскета, потпуно заслужено, након импресивне офанзивне представе вечерас у Риги против Финске. Бајка Финске, која је претходно елиминисала Србију и Грузију у нокаут… »
Вести дана »
Трамп неће састанак са Путином док не буде сигуран о постизању договора за Украјину
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
(Фото) састанак у председничком авиону: Ево шта је Трамп рекао катарском емиру: Не знам шта је важније, бити вољен или поштован?
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
(ВИДЕО) Погледајте како је Борусија Дортмунд дошла до победе у надокнади времена
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Несрећа на: Ауто-путу код Бубањ потока Возач пробио банкину и слетео с пута, саобраћај отежан (видео)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана