Povezane vesti
Spanulis nakon debakla protiv Turske: „Odigrali smo najgoru utakmicu, ali idemo po medalju“
Nova pre 2 sata
Reprezentacija Grčke nije uspela da se plasira u finale Evropskog prvenstva pošto je sa 94:68 poražena od Turske, a po završetku utakmice svoje viđenje meča izneli su Vasilis Spanulis i Aleksandros Samodurov. „Čestitke Turskoj, igrali su bolje. Bila je… »
Spanulis posle debakla grčke od Turske: Najlošija utakmica, sledi najbitniji meč za celu zemlju!
Kurir pre 2 sata
Košarkaši Turske plasirali su se u finale Evropskog prvenstva u Rigi. Turska je u drugom polufinalnom meču Eurobasketa savladala Grčku rezultatom 94:68. Grčka je neočekivano pretrpela pravu katastrofu, a svoje impresije posle meča izneo je trener grčke… »
Spanulis posle poraza na evrobasketu: Nismo igrali u skladu sa našim potencijalom
Večernje novosti pre 2 sata
GRČKA je zaustavljena u polufinalu Evropskog prvenstva i boriće se za bronaznu medalju, a utiske posle meča sa Turskom izneo je trener Vasilis Spanulis. Foto: EPA-EFE/TOMS KALNINS Selekcija koju sa klupe predvodi Ergin Ataman je bila ubedljiva (94:68), a… »
Bonga nakon plasmana Nemačke u finale: Siguran sam da saigrači iz Partizana gledaju i da nas podržavaju...
Kurir pre 5 sati
Košarkaši Nemačke plasirali su se u finale Evropskog prvenstva u Rigi. Nemačka je u prvom polufinalnom meču Eurobasketa savladala Finsku rezultatom 98:84. Aktuelni svetski prvak će se u finalu u nedelju (20.00) sastati sa boljim iz meča Turska-Grčka koji… »
Bonga: "Siguran sam da saigrači iz Partizana gledaju sve"
B92 pre 6 sati
Isak Bonga je sumirao utiske posle plasmana u finale. Košarkaš Nemačke je doprineo sa 10 poena, uz ponovo odličnu odbranu na Markanenu. "Igrali smo zaista dobro, ali mislim da je presudilo to što smo bili tim koji je igrao brže, bolje skakao i imao više… »
Bonga posle plasmana u finale Eurobasketa o meču, spomenuo Partizan i svoje saigrače: "Siguran sam da prate"
Telegraf pre 6 sati
Košarkaši Nemačke plasirali su se u finale ovogodišnjeg Eurobasketa, potpuno zasluženo, nakon impresivne ofanzivne predstave večeras u Rigi protiv Finske. Bajka Finske, koja je prethodno eliminisala Srbiju i Gruziju u nokaut fazi, završila se u… »
Vesti dana »

Vučić najavio moguće prevremene izbore – otkrio i kada bi mogao da podnese ostavku
RTK pre 47 minutajoš 1 povezana

Samo snažna vojska garant sigurnosti: Vučić najavio spektakularni vojni prikaz 20. septembra
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Nato pokreće misiju "Istočna straža": Snažan odgovor na ulazak ruskih dronova u evropski vazdušni prostor
Blic pre 1 satjoš 3 povezane