Povezane vesti

"Ako hoćete dete, onda ga usvojite": Bolna ispovest Dragane Džajić, lekar je nakon pregleda pitao što plače

"Ako hoćete dete, onda ga usvojite": Bolna ispovest Dragane Džajić, lekar je nakon pregleda pitao što plače

Mondo pre 4 sati
Voditeljka Dragana Džajić je u skladnom braku sa Milošem Ivanovićem, bratom Ane Ivanović, već punih šest godina od kada su u maju 2019. godine izgovorili sudbonosno "da". Nekoliko meseci kasnije stigao je na svet njihov jedinac Vid, a voditeljka je sada… »
''Jedino da usvojite dete!'' Bolna ispovest Dragane Džajić koja je plakala ispred doktora zbog strašnih vesti

''Jedino da usvojite dete!'' Bolna ispovest Dragane Džajić koja je plakala ispred doktora zbog strašnih vesti

Alo pre 8 sati
Savladale su je emocije tada. Voditeljka Dragana Džajić bez zadrške i potpuno iskreno progovorila je o odrastanju pored svog oca, legendarnog Dragana Džajića, ali i teškim životnim momentima. Prisetila se anegdota iz detinjstva, ali i iskreno govorila o… »
Dragana Džajić: Svetski priznati lekar mi je rekao da usvojim dete jer drugačije neću moći da ga imam

Dragana Džajić: Svetski priznati lekar mi je rekao da usvojim dete jer drugačije neću moći da ga imam

Hello pre 9 sati
Dragana Džajić porodičnu sreću gradi sa Milošem Ivanovićem već punih šest godina od kada su u maju 2019. godine izgovorili sudbonosno "da". Nekoliko meseci kasnije stigao je na svet njihov jedinac Vid koji je mezimac porodica Džajić i Ivanović, a mnogi… »

Vesti dana »