Povezane vesti

Predsednik Vučić: "Čarli Kirk je trebalo da bude moj gost u oktobru, voleo je srpski narod"

Predsednik Vučić: "Čarli Kirk je trebalo da bude moj gost u oktobru, voleo je srpski narod"

Mondo pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u intervjuu za televiziju Informer rekao da je Čarli Kirk trebalo da dođe u Srbiju u oktobru. "Nije ovaj čovek ubijen zato što je pucao u nekoga ili tukao nekoga od njih. Ništa on nikome od njih nije uradio. On je… »
Vučić o Čarliju Kirku, Nepalu i Srbiji: To je već planirano u Srbiji, reč je o anarho-liberalno-levičarskom ludilu

Vučić o Čarliju Kirku, Nepalu i Srbiji: To je već planirano u Srbiji, reč je o anarho-liberalno-levičarskom ludilu

Danas pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić smatra da će ubistvo Čarlija Kirka biti jedan od događaja koji će predstavljati prekretnicu u budućnosti. Vučić je za režimski TV Informer naveo da ubistvo Čarlija Kirka nešto što niko nije očekivao nakon pokušaja… »
Vučić: Čarli Kirk je u oktobru trebalo da dođe u Srbiju, voleo je Srbe

Vučić: Čarli Kirk je u oktobru trebalo da dođe u Srbiju, voleo je Srbe

Euronews pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je da je aktivista Čarli Kirk, koji je ubijen u atentatu u SAD, trebalo početkom oktobra da poseti Srbiju. "On je početkom oktobra trebalo da bude i moj gost. Doživljavao je srpski narod kao slobodarski narod… »
Vučić: Scenariji „Nepal“ i „Čarli Kirk“ bili su planirani da se odavno dogode i u Srbiji

Vučić: Scenariji „Nepal“ i „Čarli Kirk“ bili su planirani da se odavno dogode i u Srbiji

Sputnik pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da su scenariji "Nepal" i "Čarli Kirk" odavno planirani da se dogode i u Srbiji. Predsednik je gostujući u Televiziji "Informer" naveo da je američki aktivista Čarli Kirk ubijen zbog svoj mišljenja… »
Vučić: Čarli Kirk je trebalo početkom oktobra da bude i moj gost. Voleo je Srbe

Vučić: Čarli Kirk je trebalo početkom oktobra da bude i moj gost. Voleo je Srbe

Pravda pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da su scenariji "Nepal" i "Čarli Kirk" odavno planirani da se dogode i u Srbiji. On je gostujući u Televiziji "Informer" naveo da je američki aktivista Čarli Kirk ubijen zbog svoj mišljenja i da je… »

Vesti dana »