Povezane vesti
"Kao devojčicu me napao manijak na ulici" Leu Stanković ismejavali i izbegavali je, otkrila traume iz prošlosti "Porodica me…
Kurir 12.09.2025
Oni su idoli današnje omladine, lepo zarađuju od videa, lajvova i objava na društvenim mrežama, ali iza sveta influensera krije se i veliki rad i trud, koji neki osporavaju. Bilo kako bilo, njihovi rezultati govore više od reči, te influenseri i sa… »
"Sa 14 godina me napao na ulici, niko mi nije pomogao": Lea Stanković nam je otvorila dušu o najtežim trenucima
Mondo 12.09.2025
Oni su idoli današnje omladine, lepo zarađuju od videa, lajvova i objava na društvenim mrežama, ali iza sveta influensera krije se i veliki rad i trud, koji neki osporavaju. Bilo kako bilo, njihovi rezultati govore više od reči, te influenseri i sa… »
Vesti dana »
Završen protest ispred Tužilaštva za organizovani kriminal, studenti predali pismo tužiocu Nenadiću
Beta pre 1 satjoš 21 povezana
Ko su novi vlasnici Imleka? Bivši hokejaš krenuo "biciklom na mesec", drugi iz stana na Medakoviću osvojio biznis tržište
Kurir pre 22 minutajoš 34 povezane
Ekonomija i tehnologija na prvom mestu: Srbija otvara vrata investicijama Velike Britanije, a Britanci neće doći praznih ruku
Kurir pre 2 satajoš 37 povezanih
Poplave u Vranju i Svilajncu: Evakuacija i zatvaranje mosta zbog visokog vodostaja
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 27 povezanih
Osmani raspustila Skupštinu Kosova: "Jedini mogući datum vanrednih izbora 28. decembar"
NIN pre 41 minutajoš 26 povezanih