Povezane vesti
Sterleta (28) živi u luks penthausu, ima spremačice i kupatilo samo za nju: "Ono je samo moje, mnogo sam srećna kad mi sve…
Blic pre 1 dan
Aleksandra Subotić uživa u ljubavi sa biznismenom Predragom Pecom Raspopovićem, a na svom Jutjub kanalu deli dešavanja iz svakodnevnog života. Aleksandra je sa porodicom mesec dana na moru odakle se redovno oglašavala, a sada je objavila snimak i… »
Starleta odrasla u Kaluđerici, a sada joj stariji muž obezbedio luskuz: Vila vredi milione, ima i čistačice
Telegraf pre 7 sati
Aleksandra Subotić uživa u ljubavi sa biznismenom Predragom Pecom Raspopovićem, a na svom Jutjub kanalu deli dešavanja iz svakodnevnog života. Subotićeva sa porodicom odmara na moru a sada je na društvenim mrežama pokazala penthaus koji poseduje u Novom… »
Vesti dana »

Izbori na Kosovu se bliže, a Priština dodaje gas: Pritisci, incidenti i politički inženjering na delu: Kurti Srbe koristi kao metu za potkusurivanje
Blic pre 15 minutajoš 1 povezana

Rešena velika dilema: Evo ko ima prednost u saobraćaju: Bicikl, trotinet, automobil, i gde su među njima pešaci
Blic pre 30 minutajoš 1 povezana

Samo snažna vojska garant sigurnosti: Vučić najavio spektakularni vojni prikaz 20. septembra
Blic pre 7 satijoš 1 povezana