Povezane vesti

"Dobila je 180.000evra" Kolege Saše Matića se otvorile, za njegovu ćerku dali bogatstvo: "Samo ja sam dao 500"

"Dobila je 180.000evra" Kolege Saše Matića se otvorile, za njegovu ćerku dali bogatstvo: "Samo ja sam dao 500"

Telegraf pre 33 minuta
Ćerka Saše Matića, Tara Matić, imala je gala proslavu za svoj 18. rođendan, na kojoj se okupilo pola estrade. Sašine kolege su se "otvorile", pa nisu štedeli kada je reč o poklonima. Većina njih donela je koverta pune novca. - Poznato je da je Sale… »
Dobila 180.000 evra u kovertama: Pevači se otvorili na proslavi 18. rođendana ćerke Saše Matića

Dobila 180.000 evra u kovertama: Pevači se otvorili na proslavi 18. rođendana ćerke Saše Matića

Mondo pre 8 sati
Tara Matić, ćerka pevača Saše Matića, obeležila je punoletstvo glamuroznom žurkom o kojoj se i te kako priča. Proslava je okupila brojne poznate ličnosti sa estrade, a atmosfera je bila na nivou najspektakularnijih događaja. Saša Matić nije štedeo, ćerki… »
"Dobila je: 180.000 evra" Saša Matić napravio gala slavlje ćerki za 18. rođendan, kolege se otvorile: "Samo ja sam dao 500…

"Dobila je: 180.000 evra" Saša Matić napravio gala slavlje ćerki za 18. rođendan, kolege se otvorile: "Samo ja sam dao 500…

Blic pre 11 sati
Ćerka Saše Matića, Tara Matić proslavila je svoj 18. rođendan gala proslavom na kojoj je bilo pola estrade. Naime, pevač Saša Matić je svojoj naslednici napravio gala proslavu za rođendan. Veliki broj prijatelja i njegovih kolega je prisustvovalo… »
Otvorene koverte, podvučena crta Ćerka Saše Matića za punoletstvo dobila ogromnu količinu novca, gosti davali i šakom i kapom…

Otvorene koverte, podvučena crta Ćerka Saše Matića za punoletstvo dobila ogromnu količinu novca, gosti davali i šakom i kapom…

Alo pre 12 sati
Saša Matić proslavio ćerki punoletstvo, a Tara je dobila mnogo novca na poklon. Ćerka Saše Matića, Tara, napunila je 18. godina, a tata i mama Anđelija za naslednicu su priredili gala slavlje na kome su se okupila mnoga poznata lica sa estrade. Osim… »

Vesti dana »