Povezane vesti

"Dobila sam potvrdu sa Hilandara...": Oglasila se majka farmaceuta iz Niša koji je nestao pre 15 meseci

"Dobila sam potvrdu sa Hilandara...": Oglasila se majka farmaceuta iz Niša koji je nestao pre 15 meseci

Mondo pre 1 sat
Marica Đorđević, majka nestalog farmaceuta Milana Đorđevića (42) iz Niša, koji je neobjašnjivo nestao 10. juna 2024. godine na izletištu Bojanine vode na Suvoj planini. Toga dana nestali farmaceut se, poslovno obučen, u podne, službenim automobilom marke… »
Nestanak farmaceuta iz Niša i dalje bez odgovora: Porodica posle 15 meseci ne gubi nadu da je živ

Nestanak farmaceuta iz Niša i dalje bez odgovora: Porodica posle 15 meseci ne gubi nadu da je živ

Telegraf pre 2 sata
Nestanak farmaceuta Milana Đorđevića (42) iz Niša i posle 15 meseci ostaje nerešena misterija. Poslednji put viđen je 10. juna 2024. na parkingu ispred planinarskog doma na Bojaninim vodama, odakle mu se gubi svaki trag. Ni opsežna potraga, u kojoj je… »
„Prošlo je 15 meseci, sve nam je teže. Prekjuče mi je pozlilo“: Potresna ispovest majke nestalog farmaceuta iz Niša

„Prošlo je 15 meseci, sve nam je teže. Prekjuče mi je pozlilo“: Potresna ispovest majke nestalog farmaceuta iz Niša

Nova pre 3 sata
"Evo 15 meseci je prošlo, a sve nam je teže. Prekjuče mi je pozlilo dok sam gledala njegove fotografije. Pomislih da ću se šlogirati, a da još nisam saznala gde mi je sin. Moje muke ne želim nikome". Ovako govori Marica Đorđević, majka nestalog… »
Stigla potvrda sa hilandara o nestalom farmaceutu: Progovorila majka Milana Đorđevića (42) kome se pre 15 meseci izgubio svaki…

Stigla potvrda sa hilandara o nestalom farmaceutu: Progovorila majka Milana Đorđevića (42) kome se pre 15 meseci izgubio svaki…

Alo pre 2 sata
"Evo 15 meseci je prošlo, a sve nam je teže. Prekjuče mi je pozlilo dok sam gledala njegove fotografije. Pomislih da ću se šlogirati, a da još nisam saznala gde mi je sin. Moje muke ne želim nikome". Ovako govori Marica Đorđević, majka nestalog… »
"Dobila sam potvrdu sa: Hilandara..." Majka nestalog farmaceuta Milana (42) iz Niša o sinu kog nije videla 15 meseci…

"Dobila sam potvrdu sa: Hilandara..." Majka nestalog farmaceuta Milana (42) iz Niša o sinu kog nije videla 15 meseci…

Blic pre 4 sati
"Evo 15 meseci je prošlo, a sve nam je teže. Prekjuče mi je pozlilo dok sam gledala njegove fotografije. Pomislih da ću se šlogirati, a da još nisam saznala gde mi je sin. Moje muke ne želim nikome". Ovako za "Blic" govori Marica Đorđević, majka nestalog… »

Vesti dana »