Povezane vesti
"Dobila sam potvrdu sa hilandara" Majka nestalog farmaceuta posle 15 meseci od nestanka i dalje veruje da je živ
Alo 13.09.2025
Nestanak farmaceuta iz Niša Milana Đorđevića traje već 15 meseci. Majka Marica i dalje veruje da je živ, iako policija nema nijedan trag. Misterija koja potresa celu Srbiju i region. Ni posle 15 meseci, nema nijednog traga koji bi rasvetlio nestanak… »
Nestanak farmaceuta iz Niša i dalje bez odgovora: Porodica posle 15 meseci ne gubi nadu da je živ
Telegraf 13.09.2025
Nestanak farmaceuta Milana Đorđevića (42) iz Niša i posle 15 meseci ostaje nerešena misterija. Poslednji put viđen je 10. juna 2024. na parkingu ispred planinarskog doma na Bojaninim vodama, odakle mu se gubi svaki trag. Ni opsežna potraga, u kojoj je… »
„Prošlo je 15 meseci, sve nam je teže. Prekjuče mi je pozlilo“: Potresna ispovest majke nestalog farmaceuta iz Niša
Nova 13.09.2025
"Evo 15 meseci je prošlo, a sve nam je teže. Prekjuče mi je pozlilo dok sam gledala njegove fotografije. Pomislih da ću se šlogirati, a da još nisam saznala gde mi je sin. Moje muke ne želim nikome". Ovako govori Marica Đorđević, majka nestalog… »
Stigla potvrda sa hilandara o nestalom farmaceutu: Progovorila majka Milana Đorđevića (42) kome se pre 15 meseci izgubio svaki…
Alo 13.09.2025
"Evo 15 meseci je prošlo, a sve nam je teže. Prekjuče mi je pozlilo dok sam gledala njegove fotografije. Pomislih da ću se šlogirati, a da još nisam saznala gde mi je sin. Moje muke ne želim nikome". Ovako govori Marica Đorđević, majka nestalog… »
Vesti dana »
RIK: Povučena lista koalicije Narodna Srbija, dilema šta se brojem pod kojim je proglašena
Danas pre 5 satijoš 3 povezane