Povezane vesti
„Je l mislite da sam zaboravio da ste 15. marta uperili cevi prema Ćacilendu, a ne prema kriminalcima“: Vučić najavio nove…
Nedeljnik 13.09.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je sinoć nove smene u Ministarstu unutrašnjih poslova zbog toga što su policajci 15. marta „okrenuli oružje ka Ćacilendu, a ne prema kriminalcima“. „Vi ste me promenili, naterali ste me da razmišljam na… »
Vučić najavio smene u policiji jer su 15. marta okrenenuli oružje ka Ćacilendu
Jugmedia 13.09.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je sinoć nove smene u Ministarstu unutrašnjih poslova zbog toga što su policajci 15. marta „okrenuli oružje ka Ćacilendu, a ne prema kriminalcima“. „Vi ste me promenili, naterali ste me da razmišljam na… »
Vučić najavio nove smene u policiji
Rešetka 13.09.2025
Vesti dana »
Kontroverzan gol Švedske o kom će se dugo pričati: Da li je Tunis žestoko oštećen VIDEO
Nova pre 52 minutajoš 16 povezanih
Tramp potvrdio sporazum o okončanju rata sa Iranom, potpisivanje sporazuma u petak u Švajcarskoj
Beta pre 6 satijoš 9 povezanih
Srbija danas podeljena na dva dela! U ovim krajevima prete pljuskovi, grmljavina i nepogode, a evo gde će se građani "pržiti" na skoro 30 stepeni
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih
U Nišu počinje polaganje male mature za 2.558 učenika osmog razreda
Medijska kutija pre 3 satajoš 5 povezanih