Povezane vesti
„Je l mislite da sam zaboravio da ste 15. marta uperili cevi prema Ćacilendu, a ne prema kriminalcima“: Vučić najavio nove…
Nedeljnik 13.09.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je sinoć nove smene u Ministarstu unutrašnjih poslova zbog toga što su policajci 15. marta „okrenuli oružje ka Ćacilendu, a ne prema kriminalcima“. „Vi ste me promenili, naterali ste me da razmišljam na… »
Vučić najavio smene u policiji jer su 15. marta okrenenuli oružje ka Ćacilendu
Jugmedia 13.09.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je sinoć nove smene u Ministarstu unutrašnjih poslova zbog toga što su policajci 15. marta „okrenuli oružje ka Ćacilendu, a ne prema kriminalcima“. „Vi ste me promenili, naterali ste me da razmišljam na… »
Vučić najavio nove smene u policiji
Rešetka 13.09.2025
Vesti dana »
"Čeka me još operacija i ne kajem se": Lindzi Von se javila iz bolnice, ne priznaje da je pogrešila
Mondo pre 37 minutajoš 43 povezane
Penjaroja: Važno je što smo igrali timski, utakmice u Minhenu su nas promenile
RTS pre 37 minutajoš 31 povezana
Ovako izgleda tabela ABA lige posle pobeda Zvezde i Partizana: Počela druga faza, evo kakvo je stanje u njoj!
Telegraf pre 1 satjoš 34 povezane
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Beta pre 12 satijoš 9 povezanih