Повезане вести
Вучић најавио смене у полицији јер су 15. марта окрененули оружје ка Ћациленду
Југмедиа пре 10 сати
Председник Србије Александар Вучић најавио је синоћ нове смене у Министарсту унутрашњих послова због тога што су полицајци 15. марта „окренули оружје ка Ћациленду, а не према криминалцима“. „Ви сте ме променили, натерали сте ме… »
„Је л мислите да сам заборавио да сте 15. марта марта уперили цеви према Ћациленду, а не према криминалцима“: Вучић најавио…
Недељник пре 11 сати
Председник Србије Александар Вучић најавио је синоћ нове смене у Министарсту унутрашњих послова због тога што су полицајци 15. марта „окренули оружје ка Ћациленду, а не према криминалцима“. „Ви сте ме променили, натерали сте ме… »
Вучић најавио нове смене у полицији
Решетка пре 11 сати
Вести дана »

(БЛОГ) У више градова у Србији паралелни скупови: Вучић на Вождовцу, инциденти у Краљеву и Новом Саду
Н1 Инфо пре 5 минутајош 55 повезаних

"У 125 места окупило се више од 144.000 грађана": Огласио се МУП о скуповима против блокада
Мондо пре 1 сатјош 16 повезаних

Спрема се велики временски преокрет: Метеоролог РХМЗ упозорава, олујни ветар и град захватиће целу Србију
Мондо пре 50 минутајош 41 повезана

Илон Маск поручио присталицама Томија Робинсона: Борите се или умрите
Еуроневс пре 10 минутајош 22 повезане