Povezane vesti
„Je l mislite da sam zaboravio da ste 15. marta uperili cevi prema Ćacilendu, a ne prema kriminalcima“: Vučić najavio nove…
Nedeljnik 13.09.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je sinoć nove smene u Ministarstu unutrašnjih poslova zbog toga što su policajci 15. marta „okrenuli oružje ka Ćacilendu, a ne prema kriminalcima“. „Vi ste me promenili, naterali ste me da razmišljam na… »
Vučić najavio smene u policiji jer su 15. marta okrenenuli oružje ka Ćacilendu
Jugmedia 13.09.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je sinoć nove smene u Ministarstu unutrašnjih poslova zbog toga što su policajci 15. marta „okrenuli oružje ka Ćacilendu, a ne prema kriminalcima“. „Vi ste me promenili, naterali ste me da razmišljam na… »
Vučić najavio nove smene u policiji
Rešetka 13.09.2025
Vesti dana »

Zvanični početak grejne sezone u Srbiji sa izveštajima o stanju sistema i problemima u pojedinim gradovima
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 27 povezanih

Pljuskovi stižu u Srbiju: Oglasio se RHMZ, kada se vreme menja
Euronews pre 28 minutajoš 31 povezana

Vraćena još četiri tela talaca, Tramp preti Hamasu: 'Ako nećete sami, mi ćemo vas razoružati'
BBC News pre 53 minutajoš 32 povezane