Povezane vesti
„Je l mislite da sam zaboravio da ste 15. marta uperili cevi prema Ćacilendu, a ne prema kriminalcima“: Vučić najavio nove…
Nedeljnik 13.09.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je sinoć nove smene u Ministarstu unutrašnjih poslova zbog toga što su policajci 15. marta „okrenuli oružje ka Ćacilendu, a ne prema kriminalcima“. „Vi ste me promenili, naterali ste me da razmišljam na… »
Vučić najavio smene u policiji jer su 15. marta okrenenuli oružje ka Ćacilendu
Jugmedia 13.09.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je sinoć nove smene u Ministarstu unutrašnjih poslova zbog toga što su policajci 15. marta „okrenuli oružje ka Ćacilendu, a ne prema kriminalcima“. „Vi ste me promenili, naterali ste me da razmišljam na… »
Vučić najavio nove smene u policiji
Rešetka 13.09.2025
Vesti dana »
Oglasila se Lindzi Von potresnom porukom koja će se pamtiti: "Srce se slomilo, sanjala sam, pala, a ne žalim"
Telegraf pre 35 minutajoš 43 povezane
Vašington: "Nik i ja smo završili utakmicu zajedno, lepo je"
Sportske.net pre 10 minutajoš 30 povezanih
Tužioci: Dokazali smo da su Tači i saoptuženi imali i sproveli zločinačku nameru
Beta pre 5 satijoš 44 povezane
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Beta pre 12 satijoš 9 povezanih
Obradović: Našli smo snage i odigrali kvalitetno, ovaj sistem takmičenja je naporan
RTS pre 2 satajoš 33 povezane