Povezane vesti
Nakon priznanja da ima dečka, Dea progovorila o deci: "Kad se rodi ovo prvo mora da zna"
Mondo pre 10 sati
Nakon raskida dugogodišnje veze sa kolegom Mladenom Mijatovićem, voditeljka Dea Đurđević nedavno je priznala da ima novog dečka, a sada je otkrila kako planira da vaspitava svoju decu. Dea je na Instagramu podelila citat i otkrila da će svoje naslednike… »
"Moje dete kad se rodi, prvo će znati..." Dea Đurđević oduševila sve Srbe, otkrila kako će vaspitavati decu!
Kurir pre 11 sati
Voditeljka Dea Đurđević nedavno je priznala da ima novog dečka, a sada je otkrila kako planira da vaspitava svoju decu. Naime, Dea Đurđević je na Instagramu podelila citat i otkrila da će svoje naslednike vaspitavati u skladu sa pravim vrednostima. -… »
(Foto) "Moje dete kad se: Rodi..." Nakon što je priznala da ima dečka, Dea Đurđević otkrila kako će vaspitavati naslednike…
Blic pre 12 sati
Voditeljka Dea Đurđević nedavno je priznala da ima novog dečka, a sada je otkrila kako planira da vaspitava svoju decu. Naime, Dea Đurđević je na Instagramu podelila citat i otkrila da će svoje naslednike vaspitavati u skladu sa pravim vrednostima. -… »
"Moje dete kad se rodi..." Nakon priznanja da ima dečka, Dea progovorila o vaspitanju dece
Telegraf pre 11 sati
Voditeljka Dea Đurđević nedavno je priznala da ima novog dečka. Nakon kraha duge veze sa kolegom Mladenom Mijatovićem, koji se uskoro ponovo vraća na TV Pink, Dea je sreću pronašla kraj drugog muškarca. Voditeljka ne krije koliko je srećna a sada je… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Paralelni skupovi za i protiv blokada širom Srbije, Vučić prošetao Banjicom, hapšenja na Voždovcu i u Novom Sadu
Nova pre 57 minutajoš 56 povezanih

Protest u Beogradu Udruženja za zaštitu životinja protiv nacrta zakona
Beta pre 8 satijoš 16 povezanih

Ilon Mask poručio pristalicama Tomija Robinsona: Borite se ili umrite
Euronews pre 37 minutajoš 24 povezane

Narandžasti meteoalarm za celu Srbiju: Očekuju se nevreme, pljuskovi, grad i olujni vetar
Serbian News Media pre 52 minutajoš 42 povezane