Повезане вести

Благојевић о катастрофи Србије против Енглеске: Као навијач сам био разочаран после утакмице

Благојевић о катастрофи Србије против Енглеске: Као навијач сам био разочаран после утакмице

Данас 13.09.2025
Фудбалери Партизана гостоваће у недељу екипи Спартака у осмом колу Суперлиге Србије. Тренер црно-белих Срђан Блгаојевић је уочи меча у Суботици говорио и о убедљивом поразу репрезентације Србије против Енглеске (0:5) у… »
Тренер Партизана отворио душу: Причао о Спартаку, Енглезима и повратку Зубаируа и Захида

Тренер Партизана отворио душу: Причао о Спартаку, Енглезима и повратку Зубаируа и Захида

Еуроневс 13.09.2025
Фудбалери Партизана у 8. колу Моззарт Бет Супер лиге Србије гостују екипи Спартака у Суботици у недељу (19.30 ТВ Арена Премијум 1), а тренер црно-белих Срђан Благојевић истиче да у претходном периоду нису могли да раде пуном… »
Лидери у првенству иду на тешко гостовање: Благојевић не очекује да Партизан меље сваки меч!

Лидери у првенству иду на тешко гостовање: Благојевић не очекује да Партизан меље сваки меч!

Хот спорт 13.09.2025
Желе да наставе низ непобедивости! Фудбалери Партизана у недељу од 19.30 часова гостују Спартаку у Суботици, у оквиру наредног кола Суперлиге Србије. Црно-бели су и даље непоражени у првенству, али их очекује захтеван дуел… »
Благојевић о дебаклу Србије: Био сам разочаран

Благојевић о дебаклу Србије: Био сам разочаран

Спорт клуб 13.09.2025
Репрезентативна пауза је завршена. Клупски фудбал се враћа, а Срђан Благојевић прокоментарисао је и наступе репрезентације Србије у протекла два меча. “Орлови” су одиграли лошу утакмицу у Летонији, али ипак победили, међутим… »
Фудбалери Железничара гостују Црвеној звезди Коковић: Трудићемо се да наметнемо наш стил игре

Фудбалери Железничара гостују Црвеној звезди Коковић: Трудићемо се да наметнемо наш стил игре

Дневник 13.09.2025
После седам одиграних кола фудбалери Железничара из Панчевци су освојили 12 бодова и налазе се на четвртом месту суперлигашке табеле. Двонедељна пауза због репрезентације Србије искоришћена је на најбољи начин пред дуел са… »
Железничар долази на прославу Маракане, Коковић има циљ: "Да покажемо наш идентитет"

Железничар долази на прославу Маракане, Коковић има циљ: "Да покажемо наш идентитет"

Спортске.нет 13.09.2025
Одлично је панчевачки Железничар почео сезону. Један пораз у седам кола, и то одмах на старту од Партизана, голом у надокнади времена као да је дао крила изабраницима Радомира Коковића. Но, низ без пораза после тога је сада на… »
Коковић опрезан пред Звезду: "То је екипа која је у стању да код куће демолира..."

Коковић опрезан пред Звезду: "То је екипа која је у стању да код куће демолира..."

Телеграф 13.09.2025
Панчевачки Железничар од старта сезоне показује да може бити пријатно изненађење Суперлиге. Екипа Радомира Коковића у првих седам кола уписала је само један пораз, и то у мечу против Партизана на самом отварању шампионата, када… »

Вести дана »