Povezane vesti
Italijanska premijerka jasno poručila “Ubistvo Kirka je užasno, političko nasilje je postalo realnost”
Dnevnik 13.09.2025
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je, komentarišući ubistvo američkog patriote Čarlija Kirka, da su mržnja i političko nasilje postali realnost, prenose danas italijanski mediji. -Dolazim iz političke zajednice koja je često optuživana za… »
Meloni povodom ubistva Kirka: Političko nasilje je postalo realnost
Euronews 13.09.2025
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je, komentarišući ubistvo američkog patriote Čarlija Kirka, da su mržnja i političko nasilje postali realnost, prenose danas italijanski mediji. “Ja dolazim iz političke zajednice koja je često optuživana za… »
Meloni povodom ubistva Kirka: Političko nasilje je postalo realnost
Telegraf 13.09.2025
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je, komentarišući ubistvo američkog patriote Čarlija Kirka, da su mržnja i političko nasilje postali realnost, prenose danas italijanski mediji. “Ja dolazim iz političke zajednice koja je često optuživana za… »
"To je užasno, duboka rana za demokratiju" Đorđa Meloni komentarisala ubistvo Kirka: Političko nasilje je postalo realnost!
Večernje novosti 13.09.2025
ITALIJANSKA premijerka Đorđa Meloni izjavila je, komentarišući ubistvo američkog patriote Čarlija Kirka, da su mržnja i političko nasilje postali realnost, prenose danas italijanski mediji. Foto Tanjug/AP/Gregorio Borgia - Ja dolazim iz političke… »
Vesti dana »
Peter Mađar sve iznenadio: "Kada se rat završi, Evropska unija će se vratiti ruskom gasu"
Telegraf pre 1 satjoš 35 povezanih
Lazić o pucnjavi u restoranu na Novom Beogradu: Policija nije u stanju da izađe na kraj sa "reketiranjem"
N1 Info pre 1 satjoš 59 povezanih
SRCE: Marta Kos bi morala da zna da novi zakoni nisu put ka slobodnim izborima
Beta pre 4 satijoš 28 povezanih
Veliki požar na Savi: Gorelo osam splavova, vatrogasci uspeli da spasu samo dva VIDEO
B92 pre 1 satjoš 26 povezanih
„Srbija logistički centar za ukrajinske kompanije“: Ruska agencija o poseti delegacije iz Kijeva Beogradu
Danas pre 3 satajoš 48 povezanih