Povezane vesti
Italijanska premijerka jasno poručila “Ubistvo Kirka je užasno, političko nasilje je postalo realnost”
Dnevnik 13.09.2025
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je, komentarišući ubistvo američkog patriote Čarlija Kirka, da su mržnja i političko nasilje postali realnost, prenose danas italijanski mediji. -Dolazim iz političke zajednice koja je često optuživana za… »
Meloni povodom ubistva Kirka: Političko nasilje je postalo realnost
Euronews 13.09.2025
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je, komentarišući ubistvo američkog patriote Čarlija Kirka, da su mržnja i političko nasilje postali realnost, prenose danas italijanski mediji. “Ja dolazim iz političke zajednice koja je često optuživana za… »
Meloni povodom ubistva Kirka: Političko nasilje je postalo realnost
Telegraf 13.09.2025
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je, komentarišući ubistvo američkog patriote Čarlija Kirka, da su mržnja i političko nasilje postali realnost, prenose danas italijanski mediji. “Ja dolazim iz političke zajednice koja je često optuživana za… »
"To je užasno, duboka rana za demokratiju" Đorđa Meloni komentarisala ubistvo Kirka: Političko nasilje je postalo realnost!
Večernje novosti 13.09.2025
ITALIJANSKA premijerka Đorđa Meloni izjavila je, komentarišući ubistvo američkog patriote Čarlija Kirka, da su mržnja i političko nasilje postali realnost, prenose danas italijanski mediji. Foto Tanjug/AP/Gregorio Borgia - Ja dolazim iz političke… »
Vesti dana »
Magla i hladno vreme otežavaju saobraćaj u Srbiji, uz prognozu sunčanih dana i toplijih temperatura
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 24 povezane
Vučić posle sastanka sa Makronom: Tri sata smo razgovarali o metrou, napretku ka EU, svim strateškim stvarima
Danas pre 1 satjoš 21 povezana
Srbija poražena od Engleske, ostaje minimalna šansa za plasman na SP 2026 kroz Ligu nacija
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 24 povezane
Obezbeđenje skinulo transparent „Srednjoškolci uz Jaćimoviće“ sa ograde kod Banovine FOTO
Nova pre 19 minutajoš 11 povezanih