Povezane vesti
Italijanska premijerka jasno poručila “Ubistvo Kirka je užasno, političko nasilje je postalo realnost”
Dnevnik pre 13 sati
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je, komentarišući ubistvo američkog patriote Čarlija Kirka, da su mržnja i političko nasilje postali realnost, prenose danas italijanski mediji. -Dolazim iz političke zajednice koja je često optuživana za… »
Meloni povodom ubistva Kirka: Političko nasilje je postalo realnost
Euronews pre 20 sati
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je, komentarišući ubistvo američkog patriote Čarlija Kirka, da su mržnja i političko nasilje postali realnost, prenose danas italijanski mediji. “Ja dolazim iz političke zajednice koja je često optuživana za… »
Meloni povodom ubistva Kirka: Političko nasilje je postalo realnost
Telegraf pre 20 sati
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je, komentarišući ubistvo američkog patriote Čarlija Kirka, da su mržnja i političko nasilje postali realnost, prenose danas italijanski mediji. “Ja dolazim iz političke zajednice koja je često optuživana za… »
"To je užasno, duboka rana za demokratiju" Đorđa Meloni komentarisala ubistvo Kirka: Političko nasilje je postalo realnost!
Večernje novosti pre 20 sati
ITALIJANSKA premijerka Đorđa Meloni izjavila je, komentarišući ubistvo američkog patriote Čarlija Kirka, da su mržnja i političko nasilje postali realnost, prenose danas italijanski mediji. Foto Tanjug/AP/Gregorio Borgia - Ja dolazim iz političke… »
Vesti dana »

Danas nestabilno vreme sa pljuskovima, grmljavinom i jakim olujnim vetrom
RTV pre 1 satjoš 18 povezanih

Šta Frankfurter algemajne cajtung piše o odnosu Vučića sa Putinom i Konard Adenauer fondacijom?
Danas pre 32 minutajoš 1 povezana

Stanje na putevima: Na graničnom prelazu Batrovci teretnjaci čekaju dva sata
Glas Zaječara pre 37 minutajoš 4 povezane

Jumko i Komrad platili 120.000 za prevoz radnika na skup naprednjaka u Vranjskoj Banji
Vranje news pre 2 minutajoš 2 povezane