Povezane vesti

Meloni povodom ubistva Kirka: Političko nasilje je postalo realnost

Euronews 13.09.2025
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je, komentarišući ubistvo američkog patriote Čarlija Kirka, da su mržnja i političko nasilje postali realnost, prenose danas italijanski mediji. “Ja dolazim iz političke zajednice koja je često optuživana za… »

Telegraf 13.09.2025
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je, komentarišući ubistvo američkog patriote Čarlija Kirka, da su mržnja i političko nasilje postali realnost, prenose danas italijanski mediji. “Ja dolazim iz političke zajednice koja je često optuživana za… »
"To je užasno, duboka rana za demokratiju" Đorđa Meloni komentarisala ubistvo Kirka: Političko nasilje je postalo realnost!

"To je užasno, duboka rana za demokratiju" Đorđa Meloni komentarisala ubistvo Kirka: Političko nasilje je postalo realnost!

Večernje novosti 13.09.2025
ITALIJANSKA premijerka Đorđa Meloni izjavila je, komentarišući ubistvo američkog patriote Čarlija Kirka, da su mržnja i političko nasilje postali realnost, prenose danas italijanski mediji. Foto Tanjug/AP/Gregorio Borgia - Ja dolazim iz političke… »

Vesti dana »