Povezane vesti
Garbahosa pričao da li će Izrael i Rusija igrati na Eurobasketu, pomenuo suđenje: "Prezadovljan sam"
Telegraf 13.09.2025
Eurobasket je pri samom kraju. Ostalo je da se odigraju još mečevi finala i za treće mesto, kada ćemo saznati ko će sa sobom poneti kući medalje iz Rige posle tri nedelje borbe za titulu najboljeg. To je ujedno bila i prava prilika da se održi i završna… »
Kada NBA stiže u Evropu? Legendarni Garbahosa otkrio detalje pregovora, pomenuo šta će biti sa Evroligom
Telegraf 13.09.2025
Najveće košarkaško takmičenje u Evropi, Eurobasket, privodi se polako, ali sigurno kraju. Sutra nas očekuje veliko finale i borba za bronzanu medalju, a povodom toga organizovana je i konferencija za medije sa predsednikom FIBA Evropa, Horheom Garbahosom… »
Vesti dana »
Tramp: Uzimao sam veće doze aspirina od preporučenih, zato imam modrice
RTV pre 49 minutajoš 1 povezana
"Imao je zlatni lančić sa Bogorodicom" Majka očajnički traži sina (16) nestalog posle eksplozije u Švajcarskoj
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Ovo je organizator kojeg je Đole Đogani optužio za prevaru Husein živi u Nemačkoj i sarađivao je sa mnogim pevačima: "Nikoga nije isplatio"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
NIS dobio licencu OFAK-a do 23. januara, kaže Beograd, ali još nema potvrde Vašingtona
Danas pre 3 satajoš 2 povezane