Povezane vesti

Sinančević rovit nastupao u Tokiju: Imao sam povredu trbušnog zida...

Sinančević rovit nastupao u Tokiju: Imao sam povredu trbušnog zida...

Kurir pre 22 dana
Srpski atletičar Armin Sinančević izjavio je da je, uprkos tome što nije uspeo da se plasira u finale u bacanju kugle na Svetskom prvenstvu u Tokiju, dao svoj maksimum i dodao da je nedavno zadobio povredu trbušnog zida koja mu je mnogo smetala do… »
Ko bi drugi nego - Rajan! Nastavlja se dominacija Krauzera! Amerikanac osvojio zlato u bacanju kugle na SP

Ko bi drugi nego - Rajan! Nastavlja se dominacija Krauzera! Amerikanac osvojio zlato u bacanju kugle na SP

Kurir pre 21 dana
Američki atletičar Rajan Krauzer osvojio je zlato u bacanju kugle na Svetskom prvenstvu u Tokiju. Srebro je osvojio Meksikanac Uziel Munjos, koji je kuglu bacio 21,97 metara, dok je bronza pripala Italijanu Leonardu Fabriju sa rezultatom od 21,94 metra… »
Sinančević: Imao sam povredu trbušnjaka

Sinančević: Imao sam povredu trbušnjaka

Sportski žurnal pre 21 dana
Armin nije uspeo da se plasira u finale u bacanju kugle na Svetskom prvenstvu u Tokiju, pošto je danas u kvalifikacijama zauzeo 16. mesto. Srpski atletičar Armin Sinančević izjavio je da je, uprkos tome što nije uspeo da se plasira u finale u bacanju… »
Mešovita štafeta SAD osvojila zlato na 4x400 metara na SP

Mešovita štafeta SAD osvojila zlato na 4x400 metara na SP

Srebrnu medalju je osvojila štafeta Holandije dok je bronza pripala Belgiji. Mešovita štafeta Sjedinjenih Američkih Država osvojila je zlatnu medalju u trci 4x400 metara na Svetskom prvenstvu u atletici u Tokiju. Mešovita štafeta SAD je do zlata stigla… »
Ovo je najluđa završnica i senzacija u istoriji SP, srpski atletičar ispao, a onda se desilo čudo

Ovo je najluđa završnica i senzacija u istoriji SP, srpski atletičar ispao, a onda se desilo čudo

Telegraf pre 21 dana
Prvog dana Svetskog prvenstva u atletici dobili smo prvih pet osvajača zlatnih medalja, ukupno petnaest medalja je podeljeno, a utisak je da je najzanimljivije takmičenje viđeno u bacanju kugle. Nažalost, u završnici nije bilo našeg Armina Sinančevića… »
Mešovita štafeta SAD osvojila zlato na 4x400 metara na Svetskom prvenstvu

Mešovita štafeta SAD osvojila zlato na 4x400 metara na Svetskom prvenstvu

RTS pre 21 dana
Reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država odbranila je zlatnu medalju u mešovitoj štafeti 4x400 metara na Svetskom prvenstvu u atletici u Tokiju. Mešovita štafeta SAD je do zlata je stigla za 03:08,80. Srebrnu medalju je osvojila štafeta Holandije… »
Fenomenalna kenijka: Čebet osvojila zlato na 10.000 metara na SP

Fenomenalna kenijka: Čebet osvojila zlato na 10.000 metara na SP

Kurir pre 21 dana
Kenijska atletičarka Beatris Čebet osvojila je zlato u disciplini 10.000 metara na Svetskom prvenstvu u Tokiju. Srebro je osvojila Italijanka Nađa Batokleti sa 62 stotinke zaostatka, dok je bronza pripala Etiopljanki Gudaf Cegaj sa dve sekunde i četiri… »
Američka štafeta na krovu sveta

Američka štafeta na krovu sveta

B92 pre 21 dana
Američka mešovita štafeta (4x400 m) osvojila je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Tokiju. Najsjajnije odličje selekciji SAD, ali i osvetu Holandiji za poraz u finalu Olimpijskih igara, doneli su Brajs Dedmon, Lina Irbi-Džekson, Dženoa Mekkiver i… »
Sinančević: Imao sam povredu trbušnog zida, bio sam blizu ulaska u finale

Sinančević: Imao sam povredu trbušnog zida, bio sam blizu ulaska u finale

RTS pre 21 dana
Srpski atletičar Armin Sinančević nije uspeo da se plasira u finale discipline bacanje kugle na Svetskom prvenstvu u Tokiju, a nakon takmičenja otkrio je da je nastupio sa povredom. Sinančević nije uspeo da se plasira u finale Svetskog prvenstva u Tokiju… »
Svetsko prvenstvo u atletici: Zlata za Rajana Krauzera, Beatris Čebet i štafetu SAD

Svetsko prvenstvo u atletici: Zlata za Rajana Krauzera, Beatris Čebet i štafetu SAD

Dnevnik pre 21 dana
Američki atletičar Rajan Krauzer osvojio je zlatnu medalju u disciplini bacanje kugle na Svetskom prvenstvu u Tokiju. Krauzer je do zlata stigao hicem od 22,34 metra. Srebrnu medalju je osvojio Uzijel Munjoz iz Meksika sa nacionalnim rekordom od 21,97… »
Čebet zlatna na 10.000 metara

Čebet zlatna na 10.000 metara

Srebrnu medalju je osvojila Italijanka Nađa Batokleti, bronza je pripala Etiopljanki Gudaf Cegaj. Atletičarka iz Kenije Beatris Čebet osvojila je zlatnu medalju u disciplini 10.000 metara na Svetskom prvenstvu u Tokiju. Čebet, koja je prošle godine… »
Čebet osvojila zlatnu medalju na 10.000 metara na Svetskom prvenstvu, Krauzeru zlato u bacanju kugle

Čebet osvojila zlatnu medalju na 10.000 metara na Svetskom prvenstvu, Krauzeru zlato u bacanju kugle

RTS pre 21 dana
Atletičarka iz Kenije Beatris Čebet osvojila je zlatnu medalju u disciplini 10.000 metara na Svetskom prvenstvu u Tokiju. Čebet je prošle godine osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, deonicu od 10.000 metara pretrčala je za 30:43,25… »
Čebet i Krauzer od zlata, senzacije iz Meksika i Italije

Čebet i Krauzer od zlata, senzacije iz Meksika i Italije

Sport klub pre 21 dana
Neverovatna trka i pobeda Beatris Čebet na 10.000 metara i demonstracija moći Rajana Krauzera u bacanju kugle obeležili su prvi dan Svetskog prvenstva u Tokiju. Više od 65. 000 ljudi na dupke punom Olimpijskom stadionu bez dana je pratilo trku na 10.000… »

Vesti dana »