Повезане вести

Синанчевић ровит наступао у Токију: Имао сам повреду трбушног зида...

Синанчевић ровит наступао у Токију: Имао сам повреду трбушног зида...

Курир 13.09.2025
Српски атлетичар Армин Синанчевић изјавио је да је, упркос томе што није успео да се пласира у финале у бацању кугле на Светском првенству у Токију, дао свој максимум и додао да је недавно задобио повреду трбушног зида која му… »
Ко би други него - Рајан! Наставља се доминација Краузера! Американац освојио злато у бацању кугле на СП

Ко би други него - Рајан! Наставља се доминација Краузера! Американац освојио злато у бацању кугле на СП

Курир 13.09.2025
Амерички атлетичар Рајан Краузер освојио је злато у бацању кугле на Светском првенству у Токију. Сребро је освојио Мексиканац Узиел Муњос, који је куглу бацио 21,97 метара, док је бронза припала Италијану Леонарду Фабрију са… »
Синанчевић: Имао сам повреду трбушњака

Синанчевић: Имао сам повреду трбушњака

Спортски журнал 13.09.2025
Армин није успео да се пласира у финале у бацању кугле на Светском првенству у Токију, пошто је данас у квалификацијама заузео 16. место. Српски атлетичар Армин Синанчевић изјавио је да је, упркос томе што није успео да се… »
Мешовита штафета САД освојила злато на 4кс400 метара на СП

Мешовита штафета САД освојила злато на 4кс400 метара на СП

Сребрну медаљу је освојила штафета Холандије док је бронза припала Белгији. Мешовита штафета Сједињених Америчких Држава освојила је златну медаљу у трци 4кс400 метара на Светском првенству у атлетици у Токију. Мешовита штафета… »
Ово је најлуђа завршница и сензација у историји СП, српски атлетичар испао, а онда се десило чудо

Ово је најлуђа завршница и сензација у историји СП, српски атлетичар испао, а онда се десило чудо

Телеграф 13.09.2025
Првог дана Светског првенства у атлетици добили смо првих пет освајача златних медаља, укупно петнаест медаља је подељено, а утисак је да је најзанимљивије такмичење виђено у бацању кугле. Нажалост, у завршници није било… »
Мешовита штафета САД освојила злато на 4кс400 метара на Светском првенству

Мешовита штафета САД освојила злато на 4кс400 метара на Светском првенству

РТС 13.09.2025
Репрезентација Сједињених Америчких Држава одбранила је златну медаљу у мешовитој штафети 4кс400 метара на Светском првенству у атлетици у Токију. Мешовита штафета САД је до злата је стигла за 03:08,80. Сребрну медаљу је… »
Феноменална кенијка: Чебет освојила злато на 10.000 метара на СП

Феноменална кенијка: Чебет освојила злато на 10.000 метара на СП

Курир 13.09.2025
Кенијска атлетичарка Беатрис Чебет освојила је злато у дисциплини 10.000 метара на Светском првенству у Токију. Сребро је освојила Италијанка Нађа Батоклети са 62 стотинке заостатка, док је бронза припала Етиопљанки Гудаф Цегај… »
Америчка штафета на крову света

Америчка штафета на крову света

Б92 13.09.2025
Америчка мешовита штафета (4кс400 м) освојила је златну медаљу на Светском првенству у Токију. Најсјајније одличје селекцији САД, али и освету Холандији за пораз у финалу Олимпијских игара, донели су Брајс Дедмон, Лина… »
Синанчевић: Имао сам повреду трбушног зида, био сам близу уласка у финале

Синанчевић: Имао сам повреду трбушног зида, био сам близу уласка у финале

РТС 13.09.2025
Српски атлетичар Армин Синанчевић није успео да се пласира у финале дисциплине бацање кугле на Светском првенству у Токију, а након такмичења открио је да је наступио са повредом. Синанчевић није успео да се пласира у финале… »
Светско првенство у атлетици: Злата за Рајана Краузера, Беатрис Чебет и штафету САД

Светско првенство у атлетици: Злата за Рајана Краузера, Беатрис Чебет и штафету САД

Дневник 13.09.2025
Амерички атлетичар Рајан Краузер освојио је златну медаљу у дисциплини бацање кугле на Светском првенству у Токију. Краузер је до злата стигао хицем од 22,34 метра. Сребрну медаљу је освојио Узијел Муњоз из Мексика са… »
Чебет златна на 10.000 метара

Чебет златна на 10.000 метара

Сребрну медаљу је освојила Италијанка Нађа Батоклети, бронза је припала Етиопљанки Гудаф Цегај. Атлетичарка из Кеније Беатрис Чебет освојила је златну медаљу у дисциплини 10.000 метара на Светском првенству у Токију. Чебет… »
Чебет освојила златну медаљу на 10.000 метара на Светском првенству, Краузеру злато у бацању кугле

Чебет освојила златну медаљу на 10.000 метара на Светском првенству, Краузеру злато у бацању кугле

РТС 13.09.2025
Атлетичарка из Кеније Беатрис Чебет освојила је златну медаљу у дисциплини 10.000 метара на Светском првенству у Токију. Чебет је прошле године освојила златну медаљу на Олимпијским играма у Паризу, деоницу од 10.000 метара… »
Чебет и Краузер од злата, сензације из Мексика и Италије

Чебет и Краузер од злата, сензације из Мексика и Италије

Спорт клуб 13.09.2025
Невероватна трка и победа Беатрис Чебет на 10.000 метара и демонстрација моћи Рајана Краузера у бацању кугле обележили су први дан Светског првенства у Токију. Више од 65. 000 људи на дупке пуном Олимпијском стадиону без дана… »

Вести дана »