Повезане вести
Звезда одрадила важан посао
Б92 13.09.2025
Алекса Дамјановић је продужио уговор са Црвеном звездом до 2028. године. После добрих партија у млађим категоријама, ове сезоне је на двојној регистрацији у Графичару, а Владан Милојевић му је пружио шансу и у првом тиму… »
Алекса Дамјановић продужио уговор са Црвеном звездом до 2028. године
Сербиан Невс Медиа 13.09.2025
Фудбалер Црвене звезде Алекса Дамјановић продужио је данас уговор са београдским клубом до 2028. године. “Веома сам срећан што сам потписао нови уговор. Ово је награда за мене, наравно циљ је да наставим да радим и тренирам, те… »
Нападач продужио уговор са Црвеном звездом
Данас 13.09.2025
Фудбалер Црвене звезде Алекса Дамјановић (16) продужио је уговор са београдским клубом до 2028. године. – Веома сам срећан што сам потписао нови уговор. Ово је награда за мене, наравно циљ је да наставим да радим и тренирам, те… »
Дамјановић продужио уговор са Звездом до 2028.
Спортски журнал 13.09.2025
Играм и за Графичар где стичем додатно искуство. То је главна ствар за мене, јер са 16 година играм сениорски фудбал, те сматрам да је искуство кључно. Млади фудбалер Црвене звезде Алекса Дамјановић продужио је дуговор до 2028… »
Звезда чува своје благо: Црвено-бели блиндирали нападача од 16 година којег траже Брентфорд и Штутгарт!
Курир 13.09.2025
Талентовани нападач Црвене звезде Алекса Дамјановић је у клупским просторијама парафирао уговор са клубом до 2028. године. Управа клуба са Маракане показала је да у Алекси Дамјановићу види велики потенцијал, а новим уговором… »
Звезда показала ко је Шерифов наследник: Премијер лига нека чека, Алекса остаје до 2028.
Мондо 13.09.2025
Црвена звезда је много променила тим у летњем прелазном року, а последњи одлазак из клуба посебно би могао да "заболи" Владана Милојевића. Шериф Ендиаје се сели у Турску, а зна се да је он био један од тренерових миљеника у… »
Алекса Дамјановић продужио уговор са Звездом до 2028. године
Дневник 13.09.2025
Млади фудбалер Црвене звезде Алекса Дамјановић продужио је дуговор до 2028. године, саопштио је данас шампион Србије. "Веома сам срећан што сам потписао нови уговор. Ово је награда за мене, наравно циљ је да наставим да радим и… »
Алекса Дамјановић продужио уговор са Звездом до 2028. године
РТС 13.09.2025
Млади фудбалер Црвене звезде Алекса Дамјановић продужио је уговор до 2028. године, саопштио је тим из Љутице Богдана. Талентовани нападач црвено-белих обавезао се клубу на још три године. "Веома сам срећан што сам потписао нови… »
Црвена звезда блиндирала свог младог нападача: Дете клуба дугорочни пројекат на Маракани!
Хот спорт 13.09.2025
Алекса Дамјановић потписао уговор са Црвеном звездом до 2028. године! Талентовани нападач Црвене звезде, Алекса Дамјановић, потписао је нови уговор са клубом који ће га на Маракани задржати до 2028. године. Млади фудбалер, који… »
„Пао“ потпис на Маракани, Црвена звезда обрадовала навијаче након одласка Шерифа Ендиајеа
Нова 13.09.2025
Талентовани нападач Црвене звезде, Алекса Дамјановић, потписао је нови уговор са црвено-белима, који ће га на „Маракани“ задржати до 2028. године. „Веома сам срећан што сам продужио сарадњу. Ово је награда за мој досадашњи рад… »
Звезда продужила уговор са 16-годишњим нападачем
Спорт клуб 13.09.2025
Црвена звезда је продужула уговор са Алексом Дамјановићем, нападачем рођеним у децембру 2008. године. По новом уговору, Дамјановић је Звездин до 2028. године. Наравно, очекује се да раније оде у иностранство, јер је продаја… »
Звезда чува талента: Нападач продужио уговор са црвено-белима
Вечерње новости 13.09.2025
ЦРВЕНА звезда је продала Шерифа Ендијаја у Самсун, али у клубу је талентован нападача који би у будућности могао да замени снажног Сенегалца. ФОТО: Профимедиа У питању је млади Алекса Дамјановић који је продужио уговор са… »
Вести дана »
Трамп оптужио Зеленског да није прочитао предлог за мир у Украјини
Бета пре 52 минутајош 19 повезаних
Тајланд напао Камбоџу: Пропао Трампов мировни план, нова војна ескалација прети да запали цео континент
Мондо пре 52 минутајош 12 повезаних