Povezane vesti
Jekić: Poskupljenje grejanja u Kragujevcu oko 10 odsto, račun za stan od 50 kvadrata blizu 90.000 dinara godišnje
Glas Šumadije pre 24 dana
Javno komunalno preduzeće „Energetika“ podnelo je Gradskom veću zahtev za korekciju cena grejanja, uz obrazloženje da posluje sa gubicima i da ima dugovanja prema dobavljačima gasa. Tim povodom oglasio se narodni poslanik i predsednik Izvršnog odbora… »
Jekić: „Račun za stan od 50 kvadrata ide na 90.000 dinara godišnje – budžet Kragujevca pojela korupcija“
Serbian News Media pre 24 dana
Kragujevac, 13. septembar 2025. — Kragujevačka energetika uputila je Gradskom veću zahtev za povećanje cena isporuke toplotne energije, uz obrazloženje da je preduzeće poslovalo sa gubicima i da ima značajne dugove prema dobavljačima gasa. Tema je… »
Vesti dana »

Ministar pravde: Izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju štite građane od beskućništva
Beta pre 54 minutajoš 63 povezane

Srbija više nema šta da razgovara sa SAD o sankcijama NIS-u, rekao Vučić
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 26 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 9 minutajoš 53 povezane

Vanredna situacija u 4 opštine u Srbiji: Skoro 5.000 korisnika još bez struje, sneg iskidao elektromrežu
Blic pre 8 satijoš 13 povezanih

"Ceo svet podržava plan za mir u Gazi": Donald Tramp o pregovorima Izraela i Hamasa
Mondo pre 34 minutajoš 37 povezanih