Povezane vesti
Zaposleni na Medicinskom fakultetu u Beogradu: Odbijamo da priznamo odluku o smeni dekanke
Radio 021 13.09.2025
Javno pismo zaposlenih na beogradskom Medicinskom fakultetu u kome navode da se protive odluci o smenjivanju dekanke Tatjane Simić do danas je potpisalo 260 nastavnika. "Mi, zaposleni Medicinskog fakulteta, odbijamo da priznamo ovu odluku, jer je doneta… »
Zaposleni na Medicinskom fakultetu: Odbijamo da priznamo odluku o smeni dekanke
N1 Info 13.09.2025
Javno pismo zaposlenih na beogradskom Medicinskom fakultetu u kome navode da se protive odluci o smenjivanju dekanke Tatjane Simić do danas je potpisalo 260 nastavnika. "Mi, zaposleni Medicinskog fakulteta, odbijamo da priznamo ovu odluku, jer je doneta… »
Zaposleni Medicinskog fakulteta u Beogradu: Odbijamo da priznamo odluku o smeni dekanke
NIN 13.09.2025
260 nastavnika Medinskog fakulteta u Beogradu protiv smene dekanke Tatjana Simić
Nova 13.09.2025
Javno pismo zaposlenih na beogradskom Medicinskom fakultetu u kome navode da se protive odluci o smenjivanju dekanke Tatjane Simić do danas je potpisalo 260 nastavnika. „Mi, zaposleni Medicinskog fakulteta, odbijamo da priznamo ovu odluku, jer je doneta… »
Pismo zaposlenih Medicinskog fakulteta u Beogradu: Odbijamo da priznamo odluku o smeni dekanke
Danas 13.09.2025
Javno pismo zaposlenih na beogradskom Medicinskom fakultetu u kome navode da se protive odluci o smenjivanju dekanke Tatjane Simić do danas je potpisalo 260 nastavnika. „Mi, zaposleni Medicinskog fakulteta, odbijamo da priznamo ovu odluku, jer je doneta… »
Vesti dana »
Akcija „Raspiši pobedu“: Biće potrebno nekoliko dana da se prebroje svi listići
Vreme pre 36 minutajoš 63 povezane
Sat vremena dijaloga Moskve i Vašingtona: Uoči sastanka sa Zelenskim Tramp pozvao Putina
Večernje novosti pre 1 satjoš 24 povezane
Studenti pozvali građane da potpišu zahtev za raspisivanje vanrednih izbora
RTS pre 7 minutajoš 56 povezanih
uživo IZBORI NA KIM Srpska lista proglasila pobedu u Gračanici, Samoopredeljenje na 50 odsto glasova
Euronews pre 6 minutajoš 60 povezanih
On je pravi prospekt evropske košarke, samo ga pogledajte: Penjaroja hvalospevom o svojim igračima!
Hot sport pre 16 minutajoš 26 povezanih