Повезане вести
Запослени на Медицинском факултету у Београду: Одбијамо да признамо одлуку о смени деканке
Радио 021 13.09.2025
Јавно писмо запослених на београдском Медицинском факултету у коме наводе да се противе одлуци о смењивању деканке Татјане Симић до данас је потписало 260 наставника. "Ми, запослени Медицинског факултета, одбијамо да признамо… »
Запослени на Медицинском факултету: Одбијамо да признамо одлуку о смени деканке
Н1 Инфо 13.09.2025
Јавно писмо запослених на београдском Медицинском факултету у коме наводе да се противе одлуци о смењивању деканке Татјане Симић до данас је потписало 260 наставника. "Ми, запослени Медицинског факултета, одбијамо да признамо… »
Запослени Медицинског факултета у Београду: Одбијамо да признамо одлуку о смени деканке
НИН 13.09.2025
260 наставника Мединског факултета у Београду против смене деканке Татјана Симић
Нова 13.09.2025
Јавно писмо запослених на београдском Медицинском факултету у коме наводе да се противе одлуци о смењивању деканке Татјане Симић до данас је потписало 260 наставника. „Ми, запослени Медицинског факултета, одбијамо да признамо… »
Писмо запослених Медицинског факултета у Београду: Одбијамо да признамо одлуку о смени деканке
Данас 13.09.2025
Јавно писмо запослених на београдском Медицинском факултету у коме наводе да се противе одлуци о смењивању деканке Татјане Симић до данас је потписало 260 наставника. „Ми, запослени Медицинског факултета, одбијамо да признамо… »
Вести дана »
Сутра снег у овом делу Србије! Стиже нам и јака кошава и пад температуре
Телеграф пре 20 минутајош 22 повезане
"Растали смо се око 2 јутрос" Алекса Јелић је наступао са Даниелом Кајмакоским пре отмице, сад се огласио
Курир пре 20 минутајош 41 повезана
МУП упозорава грађане на нову интернет превару: Не отварајте сумњиве линкове на ВхатсАпп
РТВ Нови Пазар пре 1 сатјош 24 повезане
Огромна заинтересованост за Вучићеву меру: Последњи дан за легализацију бесправних објеката ВИДЕО
Б92 пре 6 минутајош 23 повезане