Povezane vesti

Ponuda Zlatibora predstavljena na turističkoj konferenciji u Kini

Ponuda Zlatibora predstavljena na turističkoj konferenciji u Kini

Ozon press pre 2 sata
Ponuda Zlatibora predstavljena je na Međunarodnoj konferenciji Traveler Joy Season u Šiđiadžuangu (Shijiazhuang), glavnom gradu kineske provincije Hebej (Hebei). Na konferenciji učestvuje delegacija Opštine Čajetina koja je, od jula ove godine… »
Zlatibor predstavljen na velikoj turističkoj konferenciji u Kini

Politika pre 3 sata
Predstavljeni turistički potencijali Zlatibora, bogata ponuda smeštajnih kapaciteta i aranžmana. U Šijiazangu, glavnom gradu provincije Hubei u Kini, svečano je otvorena međunarodna turistička konferencija Shijiazhuang International Traveler Joy Season… »

Zoom UE pre 4 sati
ZLATIBOR/ŠIJIAZANG – U Šijiazangu, glavnom gradu provincije Hubei u Kini, svečano je otvorena međunarodna turistička konferencija Shijiazhuang International Traveler Joy Season, na kojoj učestvuje i delegacija Opštine Čajetina, na poziv bratskog grada… »
Delegacija Čajetine predstavila turističku ponudu Zlatibora na međunarodnoj konferenciji u kineskom Šijiazangu

Delegacija Čajetine predstavila turističku ponudu Zlatibora na međunarodnoj konferenciji u kineskom Šijiazangu

Euronews pre 4 sati
U Šijiazangu, glavnom gradu provincije Hubei u Kini, svečano je otvorena međunarodna turistička konferencija Shijiazhuang International Traveler Joy Season, na kojoj učestvuje i delegacija Opštine Čajetina, na poziv bratskog grada. Ovo je nastavak… »

Vesti dana »

FOTO i VIDEO: Završen skup protiv blokada, Zborovi proglasili pobedu

FOTO i VIDEO: Završen skup protiv blokada, Zborovi proglasili pobedu

Moj Novi Sad pre 36 minutajoš 55 povezanih
Pešić: 'Vreme je za nekog novog selektora'

Pešić: 'Vreme je za nekog novog selektora'

BBC News pre 10 satijoš 36 povezanih
Milojević: Teško mi je pao odlazak Šerifa

Milojević: Teško mi je pao odlazak Šerifa

Sport klub pre 2 satajoš 28 povezanih