Povezane vesti
Puzić iz Pokreta socijalista o verbalnim pretnjama: Strah me je, pretili su mi smrću
Euronews 13.09.2025
Goran Puzić iz Pokreta socijalista verbalno je napadnut večeras u blizini Varadinskog mosta u Novom Sadu, a kako je za Tanjug rekao zbog upućenih pretnji smrću oseća strah. "Bio sam sa još jednim drugom i dvoje starijih ljudi koji mogu da potvrde moju… »
Goran Puzić: Strah me je, pretili su mi smrću
Politika 13.09.2025
„Oni su me psovali i počeli da zvižde i da idu iza mene…”. Goran Puzić iz Pokreta socijalista verbalno je napadnut večeras u blizini Varadinskog mosta u Novom Sadu, a kako je za Tanjug rekao zbog upućenih pretnji smrću oseća strah. „Bio sam sa još jednim… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 16. oktobar 2025: Danas jutro hladno, tokom dana sunčano
Beta pre 6 satijoš 6 povezanih

Šef Pentagona: "Vatrena moć" dolazi u Ukrajinu; Lavrov: Isporuka "tomahavka" veoma opasan korak
RTS pre 17 minutajoš 4 povezane

Skupština nastavlja rad — poslanici razmatraju amandmane na izmene Zakona o Ekspu
Nova pre 7 minutajoš 4 povezane

Mreža mafije stezala obruč oko tošeta proeskog: Gde je kamion? Gde je vozač? Sva pitanja o smrti pevača na koja nikad niko nije dao odgovore (video)
Kurir pre 2 minutajoš 4 povezane

Narodna banka Srbije saopštila: Zvanični srednji kurs danas je 117,1809 dinara za evro
Kurir pre 3 satajoš 5 povezanih