Povezane vesti

Počela elita 9! Uselilo se 53 takmičara, tu su i imena koja su šokirala naciju: Pale prve teške reči, maženja ispod pokrivača…

Počela elita 9! Uselilo se 53 takmičara, tu su i imena koja su šokirala naciju: Pale prve teške reči, maženja ispod pokrivača…

Kurir pre 22 dana
Od najnovijeg Hronološki I poslednji učesnici stigli su na imanje, te je time zatvorena ceremonija useljavanja - Dolazim iz Beograda, tiktoker sam. Bio sam u takmičenju "Ja imam talenat", tad sam rasplakao sve zbog priče o hraniteljskim domovima u kojima… »
Bez Aneli u rijalitiju! Luka Vujović je šesti učesnik Elite 9, palo odmah suočavanje sa Asminom Durdžićem

Bez Aneli u rijalitiju! Luka Vujović je šesti učesnik Elite 9, palo odmah suočavanje sa Asminom Durdžićem

Alo pre 21 dana
Veliko iznenađenje. Večeras je spektakularno počela deveta sezona rijalitija Elita. Učesnici najpre ulaze u studio, nakon čega će se useliti na velelepno imanje u Šimanovcima. Šesti učesnik koji je ušao u novu sezonu je Luka Vujović, bivši rijaliti igrač… »
POČELA ELITA 9: Veliki povratak Miljane Kulić, nasmejana ušla sa dečkom Aneli Ahmić

POČELA ELITA 9: Veliki povratak Miljane Kulić, nasmejana ušla sa dečkom Aneli Ahmić

Svet & Skandal pre 21 dana
Počela je deveta sezona Elite, novi takmičari spremni su da se usele u Belu kuću, a samo neka od poznatih imena koji su takmičari ovog šoua su Stanija Dobrojević, Aneli Ahmić, Milena Kačavenda, Marko Janjušević Janjuš, Miljana Kulić, ali i novi učesniki… »

Vesti dana »