Povezane vesti
Počela elita 9! Uselilo se 53 takmičara, tu su i imena koja su šokirala naciju: Pale prve teške reči, maženja ispod pokrivača…
Kurir 13.09.2025
Od najnovijeg Hronološki I poslednji učesnici stigli su na imanje, te je time zatvorena ceremonija useljavanja - Dolazim iz Beograda, tiktoker sam. Bio sam u takmičenju "Ja imam talenat", tad sam rasplakao sve zbog priče o hraniteljskim domovima u kojima… »
Bez Aneli u rijalitiju! Luka Vujović je šesti učesnik Elite 9, palo odmah suočavanje sa Asminom Durdžićem
Alo 13.09.2025
Veliko iznenađenje. Večeras je spektakularno počela deveta sezona rijalitija Elita. Učesnici najpre ulaze u studio, nakon čega će se useliti na velelepno imanje u Šimanovcima. Šesti učesnik koji je ušao u novu sezonu je Luka Vujović, bivši rijaliti igrač… »
POČELA ELITA 9: Veliki povratak Miljane Kulić, nasmejana ušla sa dečkom Aneli Ahmić
Svet & Skandal 13.09.2025
Počela je deveta sezona Elite, novi takmičari spremni su da se usele u Belu kuću, a samo neka od poznatih imena koji su takmičari ovog šoua su Stanija Dobrojević, Aneli Ahmić, Milena Kačavenda, Marko Janjušević Janjuš, Miljana Kulić, ali i novi učesniki… »
Vesti dana »
U Srbiji danas naglo zahlađenje, kiša i prvi sneg na planinama
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 18 povezanih
Srbija ispisala negativnu istoriju, ali naša legenda ima šansu, želi na krov Evrope sa drugom zemljom
Telegraf pre 56 minutajoš 22 povezane
Prvo oglašavanje Silvije Nedeljković iz porodilišta: Emotivna pomenula Boga, blizance čekala 17 godina
Telegraf pre 2 satajoš 17 povezanih