Повезане вести

(Видео) Емотиван растанак у Шимановцима: Анели Ахмић љуби Луку у колима, ту је и њена ћеркица! Све пршти од емоција

(Видео) Емотиван растанак у Шимановцима: Анели Ахмић љуби Луку у колима, ту је и њена ћеркица! Све пршти од емоција

Блиц 14.09.2025
Анели Ахмић довезла је свог дечка Луку Вујовића у Шимановце, а друштво им је правила њена ћеркица. Наиме, Лука вечерас улази на имање у Шимановцима, а Анели се једва одвојила од њега. Прштали су пољупци у колима, а онда је… »
Анђела и гастоз постају водитељи Коначно откривени сви детаљи, долазе на њихово место

Анђела и гастоз постају водитељи Коначно откривени сви детаљи, долазе на њихово место

Ало 14.09.2025
Дотакао се новог пословног ангжмана Анђеле и Гастоза. Бора Сантана синоћ је постао учесник Елите 9. Променио је имиџ, па су га одмах поредили са глумцем Џонијем Депом, а онда се дотакао новог пословног ангажмана Анђеле и… »
Гастоз и анђела постају водитељи: Бора Сантана пред улазак у Елиту 9 све открио: "Она је спонтана, а Ненад не знам како ће…

Гастоз и анђела постају водитељи: Бора Сантана пред улазак у Елиту 9 све открио: "Она је спонтана, а Ненад не знам како ће…

Блиц 14.09.2025
Бора Сантана од вечерас постаје део ријалитија "Елита 9", а пред сам улазак говорио је и о Анђели Ђуричић и Ненаду Маринковићу Гастозу. Наиме, Бора Сантана био је и више него расположен пред свој улазак ,а онда се дотакао новог… »

Вести дана »