Povezane vesti

Janjuš otkrio za koliko para je ušao u "Elitu" Zavrteće vam se u glavi od cifre: Otkrio najpoverljivije detalje ugovora!

Janjuš otkrio za koliko para je ušao u "Elitu" Zavrteće vam se u glavi od cifre: Otkrio najpoverljivije detalje ugovora!

Kurir pre 8 sati
Učesnik " Elite 9" Marko Janjušević Janjuš otkrio je detalje ugovora čim je ušao u Belu kuću. Naime, Janjuš je u dvorištu ispred Bele kuće pričao sa Urošem Stanićem, a tom prilikom je počeo da priča o honoraru i zaradi. Tako je pomenuo cifru od koje će… »
Janjuš otkrio koliko iznosi njegov honorar Cifra je vrtoglava, za ovoliko novca je pristao da uđe na imanje!

Janjuš otkrio koliko iznosi njegov honorar Cifra je vrtoglava, za ovoliko novca je pristao da uđe na imanje!

Alo pre 13 sati
Odmah je počeo da priča o novcu. Marko Janjušević Janjuš šokirao se odmah čim je ušao u Elitu 9, a onda je počeo da priča o novcu i honoraru. Naime, kada je ugledao Uroša i njegov stajling, Janjuš je počeo da se hvata za glavu. Zbog šoka koji je video… »
Janjuš otkrio za koju cifru je ušao u rijaliti: Zavrteće vam se u glavi kada budete čuli: "Nisu mi za džabe dali toliko"

Janjuš otkrio za koju cifru je ušao u rijaliti: Zavrteće vam se u glavi kada budete čuli: "Nisu mi za džabe dali toliko"

Blic pre 13 sati
Marko Janjušević Janjuš otkrio je detalje ugovora čim je ušao u Elitu 9. Naime, Janjuš je ispred Bele kuće pričao sa Urošem Stanićem, a tom prilikom je počeo da priča o honoraru i zaradi. Tako je pomenuo cifru od koje će se mnogima zavrteti u glavi. -… »
"Nisu mi za džabe dali 400.000 evra": Janjuš odmah otkrio šokantnu cifru koju će zaraditi u Eliti 9

"Nisu mi za džabe dali 400.000 evra": Janjuš odmah otkrio šokantnu cifru koju će zaraditi u Eliti 9

Telegraf pre 13 sati
Marko Janjušević Janjuš šokirao se odmah čim je ušao u Elitu 9, a onda je počeo da priča o novcu i honoraru. Naime, kada je ugledao Uroša i njegov stajling, Janjuš je počeo da se hvata za glavu. Zbog šoka koji je video, Marko Janjušević Janjuš je počeo i… »

Vesti dana »