Povezane vesti

"Izgubiću glavu, ceo treperim": Janjuš odlepio zbog nove učesnice koja je prava bomba: "Ne mogu da se promenim, pokušavao sam…

"Izgubiću glavu, ceo treperim": Janjuš odlepio zbog nove učesnice koja je prava bomba: "Ne mogu da se promenim, pokušavao sam…

Blic pre 22 dana
U novoj sezoni "Zadruge 9 Elite" već sevaju ljubavne varnice među učesnicima. Naime, Marku Janjuševiću Janjušu, zgodna učesnica Dušica Đokić već je zapala za oko, a o njenoj lepoti i harizmi pričao je s cimerom. Dušica je sedela sa Markom, te je tako… »
Janjuš već našao novu ljubav u rijalitiju: Oduševljen njenom harizmom i lepotom, evo koja nova učesnica je zasenila Maju…

Janjuš već našao novu ljubav u rijalitiju: Oduševljen njenom harizmom i lepotom, evo koja nova učesnica je zasenila Maju…

Kurir pre 22 dana
Marko Janjušević Janjuš tek što je ušao u Elitu 9 već se zaljubio! I ako su svi mislili da će stara ljubav, Maja i Janjuš već sinoć pri ulasku u Belu kuću nastaviti tamo gde su stali, danas je već potpuno druga situacija. Dušica Đokić zapala je za oko… »
Maja će doživeti pomračenje Janjuš tek što je ušao u rijaliti, našao je ovu ljubav

Maja će doživeti pomračenje Janjuš tek što je ušao u rijaliti, našao je ovu ljubav

Alo pre 22 dana
Marko Janjušević Janjuš ima novu ljubav. Sinoć smo imali prilike da gledamo ulazak rijaliti učesnika u novu sezonu Elite, a jedna od njih je i Dušica Đokić koja je čini se zapala za oko rijaliti veteranu Marku Janjuševiću Janjušu. Naime, Dušica je sedela… »
Janjuš otkrio za koliko para je ušao u "Elitu" Zavrteće vam se u glavi od cifre: Otkrio najpoverljivije detalje ugovora!

Janjuš otkrio za koliko para je ušao u "Elitu" Zavrteće vam se u glavi od cifre: Otkrio najpoverljivije detalje ugovora!

Kurir pre 23 dana
Učesnik " Elite 9" Marko Janjušević Janjuš otkrio je detalje ugovora čim je ušao u Belu kuću. Naime, Janjuš je u dvorištu ispred Bele kuće pričao sa Urošem Stanićem, a tom prilikom je počeo da priča o honoraru i zaradi. Tako je pomenuo cifru od koje će… »
Janjuš otkrio koliko iznosi njegov honorar Cifra je vrtoglava, za ovoliko novca je pristao da uđe na imanje!

Janjuš otkrio koliko iznosi njegov honorar Cifra je vrtoglava, za ovoliko novca je pristao da uđe na imanje!

Alo pre 23 dana
Odmah je počeo da priča o novcu. Marko Janjušević Janjuš šokirao se odmah čim je ušao u Elitu 9, a onda je počeo da priča o novcu i honoraru. Naime, kada je ugledao Uroša i njegov stajling, Janjuš je počeo da se hvata za glavu. Zbog šoka koji je video… »
Janjuš otkrio za koju cifru je ušao u rijaliti: Zavrteće vam se u glavi kada budete čuli: "Nisu mi za džabe dali toliko"

Janjuš otkrio za koju cifru je ušao u rijaliti: Zavrteće vam se u glavi kada budete čuli: "Nisu mi za džabe dali toliko"

Blic pre 23 dana
Marko Janjušević Janjuš otkrio je detalje ugovora čim je ušao u Elitu 9. Naime, Janjuš je ispred Bele kuće pričao sa Urošem Stanićem, a tom prilikom je počeo da priča o honoraru i zaradi. Tako je pomenuo cifru od koje će se mnogima zavrteti u glavi. -… »
"Nisu mi za džabe dali 400.000 evra": Janjuš odmah otkrio šokantnu cifru koju će zaraditi u Eliti 9

"Nisu mi za džabe dali 400.000 evra": Janjuš odmah otkrio šokantnu cifru koju će zaraditi u Eliti 9

Telegraf pre 23 dana
Marko Janjušević Janjuš šokirao se odmah čim je ušao u Elitu 9, a onda je počeo da priča o novcu i honoraru. Naime, kada je ugledao Uroša i njegov stajling, Janjuš je počeo da se hvata za glavu. Zbog šoka koji je video, Marko Janjušević Janjuš je počeo i… »

Vesti dana »