Povezane vesti

Odbija poređenje sa vidićem! Pre godinu dana igrao drugi rang u Srbiji, sa Zvezdom ostvario san, a sad ga obožavaju u Premijer…

Odbija poređenje sa vidićem! Pre godinu dana igrao drugi rang u Srbiji, sa Zvezdom ostvario san, a sad ga obožavaju u Premijer…

Kurir pre 2 sata
Crveno-beli su od Bornmuta zaradili 15.000.000 evra za transfer osamnaestogodišnjeg centralnog defanzivca, a nedugo nakon toga Milosavljević je debitovao u Premijer ligi i to kao starter protiv Brajtona. Bornmut je kao domaćin pobedio rezultatom 2:1, a… »
Vejko Milosavljević nakon uspešnog starta u Premijer ligi: „Debi iz snova“

Vejko Milosavljević nakon uspešnog starta u Premijer ligi: „Debi iz snova“

Hot sport pre 4 sati
„Pun sam utisaka posle utakmice…“ Veljko Milosavljević doživeo je debi za pamćenje u Premijer ligi – ne samo da je odmah skrenuo pažnju na sebe, već je od strane kluba proglašen igračem utakmice i nagrađen priznanjem sponzora. Bornmut je u prvoj prilici… »
Još je rano za poređenja sa Vidićem: Milosavljević posle "debija iz snova" u Premijer ligi

Još je rano za poređenja sa Vidićem: Milosavljević posle "debija iz snova" u Premijer ligi

Euronews pre 3 sata
Bivši fudbaler Crvene zvezde, Veljko Milosavljević, ostavio je snažan utisak u derbiju za Bornmut. Mladi srpski štoper bio je izuzetan u pobedi nad Brajtonom, komandovao je odbranom engleskog tima, da bi nakon sjajne partije proglašen za igrača utakmice… »
Veljko je već počeo da dominira u Engleskoj – igrač utakmice!

Veljko je već počeo da dominira u Engleskoj – igrač utakmice!

Sputnik pre 3 sata
Srpski fudbaler Veljko Milosavljević debitovao je u Premijer ligi protiv Brajtona. Našao se u prvoj postavi i odmah je odabran za igrača utakmice! Ne može bolje. Nepuna četiri dana pošto je zadužio opremu Bornumta, trener Andoni Iraola dao mu je veliku… »
Zvezdino dete već porede sa Vidićem nakon debija iz snova u Premijer ligi, on poslao jasnu poruku

Zvezdino dete već porede sa Vidićem nakon debija iz snova u Premijer ligi, on poslao jasnu poruku

Nova pre 4 sati
Velika noć za srpski fudbal i mladog štopera Veljka Milosavljevića (20). Talentovani defanzivac debitovao je u dresu Bornmuta i odmah oduševio – njegov tim je savladao Brajton, a Veljko je poneo nagradu za igrača utakmice. „Šta da kažem – debi iz snova… »
Zapalio Premijer ligu, pa se setio Zvezde: "I sad kad pomislim - naježim se" VIDEO

Zapalio Premijer ligu, pa se setio Zvezde: "I sad kad pomislim - naježim se" VIDEO

B92 pre 4 sati
Veljko Milosavljević, mladi srpski štoper, prokomentarisao je svoj debi u Premijer ligi. Milosavljević tek što je stigao u Bornmut iz Zvezde za oko 15 miliona evra, a odmah je završio u vatri – u prvoj postavi premijerligaša. Zaigrao je kao startni… »
"San mi je bio da igram u zvezdi!" Milosavljevićev debi iz snova u Bornmutu: Da nismo primili gol...

"San mi je bio da igram u zvezdi!" Milosavljevićev debi iz snova u Bornmutu: Da nismo primili gol...

Večernje novosti pre 4 sati
Veljko Milosavljević je nakon prelaska iz Zvezde u Bornmut uspeo da se brzo izbori za mesto u prvom timu, a još je protiv Brajtona proglašen igračem utakmice... FOTO: Profimedia U razgovoru za "Meridian sport" izneo je utiske mladi fudbaler. - Šta da… »
Milosavljević posle debija iz snova u Premijer ligi o Zvezdi, Vidiću i Engleskoj: "Polako, jeste mi idol..."

Milosavljević posle debija iz snova u Premijer ligi o Zvezdi, Vidiću i Engleskoj: "Polako, jeste mi idol..."

Telegraf pre 5 sati
Debitovao je Veljko Milosavljević u najjačoj ligi sveta, dobio visoku ocenu i od kluba nagradu za igrača utakmice. Bornmut je već u prvom meču mogao da vidi da je u Englesku stigao jedan veliki zalog za budućnost, momak koji će tek puniti naslovnice i… »

Vesti dana »