Povezane vesti

Šišala se na kratko, pa priznala čime se bavi: Mina Vrbaški je sinoć ušla u Elitu, a ovako je nekad izgledala: Ljudi ne veruju…

Šišala se na kratko, pa priznala čime se bavi: Mina Vrbaški je sinoć ušla u Elitu, a ovako je nekad izgledala: Ljudi ne veruju…

Blic pre 17 sati
Rijaliti zvezda Mina Vrbaški juče je ušla novu sezonu Elite, pa su po društvenim mrežama počele da se šire fotografije toga kako je nekada izgledala. Naime Mina je juče mnoge oduševila svojom transformacijom, te je pokupila brojne simpatije uz komentare… »
On je otac mine Vrbaški: Starleta neće da čuje za njega: "Taj čovek me ne zanima" - Napustio je kad je bila mala, nije ni…

On je otac mine Vrbaški: Starleta neće da čuje za njega: "Taj čovek me ne zanima" - Napustio je kad je bila mala, nije ni…

Blic pre 20 sati
Nakon četiri godine pauze, Mina Vrbaški je sinoć ušla u rijaliti program "Zadruga 9 Elita". Kako je Mina istakla, dosta je radila na sebi i ulazi da pobedi. - Ovo je moja sezona, ulazim posle četiri godine, ovo je moja pobeda. Dosta sam radila na sebi -… »

Vesti dana »