Povezane vesti

Gvardiola "isprozivao" Junajted pred mančesterski derbi: "Uvek smo bolji od njih..."

Gvardiola "isprozivao" Junajted pred mančesterski derbi: "Uvek smo bolji od njih..."

Telegraf pre 1 sat
Pred nedeljni gradski derbi Mančestera, Pep Gvardiola je podelio svoje utiske i dodatno podigao tenziju uoči duela sa Junajtedom. Spektakl na Etihadu zakazan je za 17.30, kada će Siti i Junajted ukrstiti koplja u okviru Premijer lige. Španski stručnjak… »
Lige petice i finale evrobasketa uz 40% freebeta!

Lige petice i finale evrobasketa uz 40% freebeta!

Hot sport pre 4 sati
Po dva uzbudljiva duela stižu iz Italije i Engleske, a veliko finale u Rigi dodaje savršenu završnicu sportskom vikendu! Nedelje sprema nekoliko fudbalskih duela vrednih gledanja, ali i derbi! Barnli dočekuje aktuelnog šampiona sa željom da ponovi… »
Gvardiola pecnuo junajted pred gradski derbi: „Otkako sam ja došao uvek smo bili bolji od njih“

Gvardiola pecnuo junajted pred gradski derbi: „Otkako sam ja došao uvek smo bili bolji od njih“

Hot sport pre 4 sati
„Devet, deset godina…. Uvek sa velikom bodovnom razlikom“ U nedelju popodne engleski fudbal očekuje jedno od najvećih rivalstava – Mančester siti i Mančester junajted sudariće se na “Etihadu” sa početkom u 17:30. Biće to jubilarni 30. put da Pep… »
Ko će se na kraju radovati? Derbi Mančestera – 197. put!

Ko će se na kraju radovati? Derbi Mančestera – 197. put!

Sport klub pre 4 sati
Četvrto kolo Premijer lige donosi nam derbi Mančestera, Siti će biti domaćin Junajtedu. Biće to 197. okršaj gradskih rivala. Ne blistaju giganti iz Mančestera Sasvim je sigurno da ni Pep Gvardiola ni Ruben Amorim nisu zadovoljni početkom ove sezone. Siti… »
"Deset godina smo bolji od Junajteda, uvek": Gvardiola brutalno isprozivao najvećeg rivala

"Deset godina smo bolji od Junajteda, uvek": Gvardiola brutalno isprozivao najvećeg rivala

Mondo pre 5 sati
Četvrto kolo Premijer lige donosi nam veliki derbi, pošto će na stadionu "Etihad" igrati gradski rivali - Mančester siti i Mančester junajted. Situacija je pomalo neobična jer su oba tima slabo počela novu sezonu, pa tako tim Rubena Amorima ima četiri, a… »
Gvardiola isprozivao Junajted: "Otkako sam ja došao, uvek smo bili bolji od njih"

Gvardiola isprozivao Junajted: "Otkako sam ja došao, uvek smo bili bolji od njih"

B92 pre 4 sati
Trener Mančester sitija Pep Gvardiola izneo je utiske pred gradski derbi sa Junajtedom. Nedeljno popodne donosi nam pravi spektakl na Ostrvu. Od 17 časova i 30 minuta na "Etihadu" će odmeriti snage Siti i Junajted. Šapanc je "pecnuo" rivala, rekavši da… »

Vesti dana »