Повезане вести

Године су само број – првенац Модрића за тријумф Милана

Године су само број – првенац Модрића за тријумф Милана

Спорт клуб 14.09.2025
Пре само пет дана прославио је 40. рођендан уз поруку "Године су само број". Манчестер је опет светло плав: Сити убедљив против Јунајтеда А већ на првој наредној утакмици, Лука Модрић постигао је првенац у Серији А и донео… »
Модрић донео Милану победу против жилаве Болоње

Модрић донео Милану победу против жилаве Болоње

РТС 14.09.2025
Фудбалери Милана победили су Болоњу резултатом 1:0 у трећем колу Серије А. Утакмицу је решио Лука Модрић, који је упркос позним играчим годинама и даље у стању да игра на врхунском нивоу. Милан је био нешто бољи ривал у… »
Првенац неуништивог Модрића за славље Милана ВИДЕО

Првенац неуништивог Модрића за славље Милана ВИДЕО

Б92 14.09.2025
Фудбалери Милана победили су на "Сан Сиру" екипу Болоње (1:0), у мечу треће рунде италијанске Серије А. Јунак "росонера" био је 40-годишњи Лука Модрић, који је у 61. минуту постигао првенац у дресу славног клуба. Алексис… »
Халанд и Фоден обојили Манчестер у плаво, Ђиђо несавладан, Аморимови проблеми се само гомилају

Халанд и Фоден обојили Манчестер у плаво, Ђиђо несавладан, Аморимови проблеми се само гомилају

Спортске.нет 14.09.2025
Фудбалери Манчестер ситија победили су Манчестер јунајтед на свом стадиону резултатом 3:0, у градском дербију који је одигран у склопу четвртог кола енглеске Премијер лиге. Тим Пепа Гвардиоле је данас био надмоћан, показао је… »
Манчестер је плав већ деценију: Сити рутински са Јунајтедом!

Манчестер је плав већ деценију: Сити рутински са Јунајтедом!

Хот спорт 14.09.2025
Манчестер Сити декласирао Манчестер јунајтед у градском дербију! У четвртом колу Премијер лиге Енглеске, Манчестер Сити је остварио убедљиву победу над градским ривалом Манчестер јунајтедом, резултатом 3:0. Утакмица је одиграна… »
Сити поново влада Манчестером - Јунајтед без шансе у градском дербију

Сити поново влада Манчестером - Јунајтед без шансе у градском дербију

РТС 14.09.2025
Фудбалери Манчестер ситија победили су Манчестер јунајтед резултатом 3:0 у последњем мечу четвртог кола Премијер лиге. Сити на четири последња дуела није победио градског ривала, али је овог пута био знатно бољи, прекинувши… »
Манчестер је поново "плав"! ВИДЕО

Манчестер је поново "плав"! ВИДЕО

Б92 14.09.2025
Фудбалери Манчестер ситија савладали су Јунајтед у градском дербију резултатом 3:0, којим је уједно и завршено четврто коло Премијер лиге. После победе "црвених ђавола" и ремија у другом мечу, играчи Пепа Гвардиоле су имали… »
Ово није био дерби: Сити газдује Манчестером, "грађани" убедљиви против Јунајтеда

Ово није био дерби: Сити газдује Манчестером, "грађани" убедљиви против Јунајтеда

Вечерње новости 14.09.2025
УТАКМИЦА Манчестер сити - Манчестер јунајтед требало је да буде дерби 4. кола Премијер лиге, али на терену је постојао један тим. "Грађани" су победили са убедљивих 3:0. ФОТО: Тањуг/АП/Даве Тхомпсон Иако је прву шансу на… »
Манчестер је плав! Сити демолирао Јунајтед на свом стадиону, агонија Ђавола се не завршава

Манчестер је плав! Сити демолирао Јунајтед на свом стадиону, агонија Ђавола се не завршава

Телеграф 14.09.2025
Фудбалери Манчестер ситија су убедљиво славили против Манчестер јунајтеда са 3:0, чиме су уписали веома велику победу у 4. колу Премијер лиге. Једноставно, Грађани су још једном показали да у Манчестеру тренутно постоји само… »
ФОТО Баш скупа слика: Видић и Швајнштајгер у одабраном друштву – легенде Јунајтеда заједно гледају дерби

ФОТО Баш скупа слика: Видић и Швајнштајгер у одабраном друштву – легенде Јунајтеда заједно гледају дерби

Нова 14.09.2025
Легендарни фудбалери Манчестер јунајтеда окупили су се далеко од куће како би заједно гледали утакмицу вољеног клуба против градског ривала Ситија. „Грађани“ и „црвени ђаволи“ састали су се у недељу од 17 сати у оквиру 4. кола… »
Гвардиола "испрозивао" Јунајтед пред манчестерски дерби: "Увек смо бољи од њих..."

Гвардиола "испрозивао" Јунајтед пред манчестерски дерби: "Увек смо бољи од њих..."

Телеграф 14.09.2025
Пред недељни градски дерби Манчестера, Пеп Гвардиола је поделио своје утиске и додатно подигао тензију уочи дуела са Јунајтедом. Спектакл на Етихаду заказан је за 17.30, када ће Сити и Јунајтед укрстити копља у оквиру Премијер… »
Лиге петице и финале евробаскета уз 40% фреебета!

Лиге петице и финале евробаскета уз 40% фреебета!

Хот спорт 14.09.2025
По два узбудљива дуела стижу из Италије и Енглеске, а велико финале у Риги додаје савршену завршницу спортском викенду! Недеље спрема неколико фудбалских дуела вредних гледања, али и дерби! Барнли дочекује актуелног шампиона… »
Гвардиола пецнуо јунајтед пред градски дерби: „Откако сам ја дошао увек смо били бољи од њих“

Гвардиола пецнуо јунајтед пред градски дерби: „Откако сам ја дошао увек смо били бољи од њих“

Хот спорт 14.09.2025
„Девет, десет година…. Увек са великом бодовном разликом“ У недељу поподне енглески фудбал очекује једно од највећих ривалстава – Манчестер сити и Манчестер јунајтед судариће се на “Етихаду” са почетком у 17:30. Биће то… »
Ко ће се на крају радовати? Дерби Манчестера – 197. пут!

Ко ће се на крају радовати? Дерби Манчестера – 197. пут!

Спорт клуб 14.09.2025
Четврто коло Премијер лиге доноси нам дерби Манчестера, Сити ће бити домаћин Јунајтеду. Биће то 197. окршај градских ривала. Не блистају гиганти из Манчестера Сасвим је сигурно да ни Пеп Гвардиола ни Рубен Аморим нису задовољни… »
"Десет година смо бољи од Јунајтеда, увек": Гвардиола брутално испрозивао највећег ривала

"Десет година смо бољи од Јунајтеда, увек": Гвардиола брутално испрозивао највећег ривала

Мондо 14.09.2025
Четврто коло Премијер лиге доноси нам велики дерби, пошто ће на стадиону "Етихад" играти градски ривали - Манчестер сити и Манчестер јунајтед. Ситуација је помало необична јер су оба тима слабо почела нову сезону, па тако тим… »
Гвардиола испрозивао Јунајтед: "Откако сам ја дошао, увек смо били бољи од њих"

Гвардиола испрозивао Јунајтед: "Откако сам ја дошао, увек смо били бољи од њих"

Б92 14.09.2025
Тренер Манчестер ситија Пеп Гвардиола изнео је утиске пред градски дерби са Јунајтедом. Недељно поподне доноси нам прави спектакл на Острву. Од 17 часова и 30 минута на "Етихаду" ће одмерити снаге Сити и Јунајтед. Шапанц је… »

Вести дана »