Povezane vesti
Jugoslav Pantelić za Danas: Nisam iznenađen što sam smenjen sa mesta direktora Kinoteke, ova odluka vlasti i nije bila tako…
Danas pre 2 sata
Jugoslav Pantelić od četvrtka, 11. septembra, više nije direktor Državnog audiovizuelnog arhiva – Jugoslovenske kinoteke, odlukom koju je Vlade Srbije donela na svojoj sednici, a kako je objavio Službeni glasnik, na mesto v. d. direktora imenovan je… »
Jugoslav Pantelić smenjen sa mesta direktora Kinoteke: "I nije bilo tako neočekivano"
N1 Info pre 4 sati
Jugoslav Pantelić više nije direktor Državnog audiovizuelnog arhiva – Jugoslovenske kinoteke, odlukom Vlade Srbije koja je doneta na sednici održanoj u četvrtak, 11. septembra, iako je jednu od najvažnijih ustanova kulture u godinama svog mandata vodio… »
Jugoslav Pantelić: Razlozi za moju smenu nisu mi predočeni
Vreme pre 6 sati
Odlukom Vlade Srbije, Jugoslav Pantelić više nije direktor Jugoslovenske kinoteke, ne zna se zašto. Da nije možda zato što se Kinoteka priključila martovskom štrajku na koji su pozvali studenti. Jugoslav Pantelić više nije direktor Jugoslovenske… »
Jugoslav Pantelić: Ne znam zašto sam smenjen
Vreme pre 8 sati
Odlukom Vlade Srbije, Jugoslav Pantelić više nije direktor Jugoslovenske kinoteke, ne zna se zašto. Da nije možda zato što se Kinoteka priključila martovskom štrajku na koji su pozvali studenti. Jugoslav Pantelić više nije direktor Jugoslovenske… »
Jugoslav Pantelić više nije direktor Kinoteke: Poznato je i ko će ga zameniti
Kurir pre 8 sati
Vlada Srbije smenila je na poslednjoj sednici 11. septembra Jugoslava Pantelića s mesta direktora Državnog audio-vizuelnog arhiva Srbije - Jugoslovenske kinoteke, objavljeno je u najnovijem Službenom glasniku. Za v. d. direktora Kinoteke postavljen je… »
Pantelić o smeni u Kinoteci: Nisu mi predočeni razlozi za takvu odluku
Nedeljnik pre 12 sati
Vlada Srbije smenila je na sednici 11. septembra Jugoslava Pantelića sa mesta direktora Jugoslovenske kinoteke, a on je tim povodom rekao da mu razlozi za takvu odluku nisu jasno predočeni. „Tačno je da sam smenjen. Razlozi za tako nešto mi nisu jasno… »
Vesti dana »

Niko nije očekivao ovog MVP-a Eurobasketa: Od 1995. niko nije tako dominirao kada je najvažnije
Mondo pre 23 minutajoš 123 povezane

RHMZ upozorava na snažno nevreme sa pljuskovima i grmljavinom u Srbiji, uključujući Kragujevac i Beograd
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 67 povezanih

Poljoprivrednici uoči protesta: Svima nam je ugrožena egzistencija
Vesti online pre 8 satijoš 17 povezanih