Povezane vesti
Hrvat kupio vikendicu koja košta 110.000 evra! Platio je 72.000 evra: Evo kako
Blic 14.09.2025
Tržište nekretnina u Hrvatskoj poslednjih godina jedno je od najskupljih u regionu - visoke cene prate i kupovinu i najam. Mnogi građani teško dolaze do svog krova nad glavom, dok stanarine često prelaze iznose koje prosečna plata jedva pokriva… »
Hrvat hteo da kupi vikendicu, u oglasu je koštala 110.000 evra: "Platio sam je 72.000, evo kako"
Telegraf 14.09.2025
Tržište nekretnina u Hrvatskoj poslednjih godina jedno je od najskupljih u regionu - visoke cene prate i kupovinu i najam. Mnogi građani teško dolaze do svog krova nad glavom, dok stanarine često prelaze iznose koje prosečna plata jedva pokriva… »
Vesti dana »
Spremite se za buru, još danas sunačano Tokom noći stiže nagla promena kiša i pad temperature, a evo kakvo nas vreme očekuje naredne nedelje
Dnevnik pre 39 minutajoš 7 povezanih
Đedović Handanović: Pregovori sa MOL-om o NIS-u nisu laki, postoje crvene linije preko kojih ne idemo
Radio 021 pre 29 minutajoš 6 povezanih
Na današnji dan: Turci predali ključeve Beograda, umrli Darvin i Bajron, održan prvi Mis sveta
Radio 021 pre 49 minutajoš 4 povezane
Nikola ispravio američkog novinara, namrštio se, pa odbrusio: Ja ne mislim tako! (video)
Kurir pre 9 minutajoš 8 povezanih