Povezane vesti
Ubica Čarlija Kirka se predao na nagovor oca i pastora
Politika 14.09.2025
Udovica američkog konzervativnog aktiviste kaže da je borba koju je njen pokojni muž vodio bila duhovna, a ne samo politička i da on sada nosi krunu mučenika. Amerika je još u šoku posle politički motivisanog ubistva konzervativnog aktiviste Čarlija… »
Memorijalni skup Čarliju Kirku 21. septembra u Arizoni: Hiljade ljudi na odavanju pošte širom Amerike, Tramp će prisustvovati…
Blic 14.09.2025
Hiljade Amerikanaca širom zemlje pridružilo se u subotu odavanju pošte ubijenom desničarskom aktivisti Čarliju Kirku (Charlie Kirk), dok je njegova udovica Erika Kirk prisustvovala bdenju u u De Mojnu u Ajovi. Na bini u De Mojnu bile su prikazane slike… »
Amerika oplakuje Čarlija Kirka: Hiljade ljudi na bdenjima širom zemlje
Politika 14.09.2025
Emocionalno obraćanje udovice Erike Kirk u De Mojnu uzburkalo javnost. Hiljade Amerikanaca širom zemlje pridružilo se u subotu odavanju pošte ubijenom američkom patriori Čarliju Kirku, dok je njegova udovica Erika Kirk prisustvovala bdenju u u De Mojnu… »
Vesti dana »
Pripadnici UKP ušli u zgradu Filozofskog fakulteta u Beogradu; VJT naložilo istragu o mogućim propustima zbog nastradale devojke
RTV pre 30 minutajoš 79 povezanih
Hoteli sa američkim trupama postaju meta Irana! "Udarićemo tamo gde su oni" Lansirane balističke rakete na Rijad, novi napadi na luke u Kuvajtu (foto/video)
Kurir pre 25 minutajoš 73 povezane
Snažno nevreme u regionu: U Zagrebu zatvorene škole, u delovima Crne Gore satima nema struje
NIN pre 25 minutajoš 29 povezanih
Oblačno i hladno vreme u Srbiji uz obilne padavine i sneg na planinama
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 42 povezane
BLOG UŽIVO Izrael izveo napade na Teheran, SAD razmatra slanje 10.000 dodatnih vojnika na Bliski istok
Nova pre 25 minutajoš 29 povezanih