Povezane vesti
"Čoveka je ubila struja": - vikao je radnik dok je Živko padao na leđa: "13 lekara je ušlo u moju sobu, skratili su mi nogu i…
Blic 14.09.2025
Živko Tofilović (42) iz Ostojićeva kod Sente preživeo je tragediju kakvu mnogi ne bi mogli ni da zamisle – strujni udar od neverovatnih 20.000 volti! Tog 9. septembra 2009. godine njegov život se u samo nekoliko sekundi zauvek promenio. Zbog komplikacija… »
"Čoveka je ubila struja": - vikao je radnik dok je Živko padao na leđa: "13 lekara je ušlo u moju sobu, skratili su mi nogu i…
Blic 14.09.2025
Živko Tofilović (42) iz Ostojićeva kod Sente preživeo je tragediju kakvu mnogi ne bi mogli ni da zamisle – strujni udar od neverovatnih 20.000 volti! Tog 9. septembra 2009. godine njegov život se u samo nekoliko sekundi zauvek promenio. Zbog komplikacija… »
Vesti dana »
Crna Trava, Predejane i Vučje kod Leskovca i Medveđa ostaju bez mogućnosti da toče gorivo na pumpama
Jug press pre 2 satajoš 47 povezanih
Ovih devetoro studenata je na udaru vlasti zbog Vidovdanskog protesta: Terete ih za pripremanje dela protiv ustavnog uređenja
Glas Zaječara pre 7 satijoš 29 povezanih
Međunarodna agencija za atomsku energiju: Nisu otkrivene abnormalnosti u nuklearki Fukušima nakon zemljotresa
Euronews pre 57 minutajoš 25 povezanih
Zelenski: Američki mirovni plan sada smanjen na 20 tačaka, nema kompromisa kada je reč o teritoriji
N1 Info pre 27 minutajoš 82 povezane