Povezane vesti
"Čoveka je ubila struja": - vikao je radnik dok je Živko padao na leđa: "13 lekara je ušlo u moju sobu, skratili su mi nogu i…
Blic 14.09.2025
Živko Tofilović (42) iz Ostojićeva kod Sente preživeo je tragediju kakvu mnogi ne bi mogli ni da zamisle – strujni udar od neverovatnih 20.000 volti! Tog 9. septembra 2009. godine njegov život se u samo nekoliko sekundi zauvek promenio. Zbog komplikacija… »
"Čoveka je ubila struja": - vikao je radnik dok je Živko padao na leđa: "13 lekara je ušlo u moju sobu, skratili su mi nogu i…
Blic 14.09.2025
Živko Tofilović (42) iz Ostojićeva kod Sente preživeo je tragediju kakvu mnogi ne bi mogli ni da zamisle – strujni udar od neverovatnih 20.000 volti! Tog 9. septembra 2009. godine njegov život se u samo nekoliko sekundi zauvek promenio. Zbog komplikacija… »
Vesti dana »
Uživo Izvršeni žestoki udari; Stravične scene spašavanja, vatrogasci sekli vrata da dođu do ljudi FOTO/VIDEO
B92 pre 46 minutajoš 31 povezana
"Bilo mi je teško da ih ostavim..." Dončić vrlo emotivan nakon što je drugi put postao tata: "Dve devojčice, sigurno će mi od života napraviti pakao"
Kurir pre 21 minutajoš 31 povezana
Šta ako Narodna banka Srbije bude na udaru sankcija zbog NIS-a? Ekonomista objasnio moguće posledice po građane
Mondo pre 11 minutajoš 19 povezanih